Υλικά
- 10 παντζάρια
- 10 καρότα
- 1 κιλό μοτσαρέλα
- βαλσαμικο ροδιού
- 5 ποτήρια κρασί
- 2 κρεμμύδια
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα παντζάρια και κόβουμε σε φέτες.
- Σοτάρουμε το μοσχάρι με μπαχαρικά, κρεμμύδι και ελαιόλαδο και σβήνουμε με κρασί.
- Το αφήνουμε να βράσει. Παράλληλα βράζουμε τα καρότα.
- Αφού μαλακώσουν, σε ένα ταψί βάζουμε τα παντζάρια, το μοσχάρι, τη μοτσαρέλα και τα αφήνουμε για λίγο να ψηθούν. Σερβίρουμε σε πιάτα και προσθέτουμε το μπαλσάμικο ροδιού.