Φιλέτο μοσχάρι, παντζάρι, μοτσαρέλα και βαλσάμικο ροδιού της Σμαράγδας - Κυρίως Πιάτο - Επεισόδιο 16

Δευτέρα 28/01/19 14:49

Φιλέτο μοσχάρι, παντζάρι, μοτσαρέλα και βαλσάμικο ροδιού της Σμαράγδας - Επεισόδιο 16

Υλικά

  • 10 παντζάρια
  • 10 καρότα
  • 1 κιλό μοτσαρέλα
  • βαλσαμικο ροδιού
  • 5 ποτήρια κρασί
  • 2 κρεμμύδια
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα παντζάρια και κόβουμε σε φέτες.
  2. Σοτάρουμε το μοσχάρι με μπαχαρικά, κρεμμύδι και ελαιόλαδο και σβήνουμε με κρασί.
  3. Το αφήνουμε να βράσει. Παράλληλα βράζουμε τα καρότα.
  4. Αφού μαλακώσουν, σε ένα ταψί βάζουμε τα παντζάρια, το μοσχάρι, τη μοτσαρέλα και τα αφήνουμε για λίγο να ψηθούν. Σερβίρουμε σε πιάτα και προσθέτουμε το μπαλσάμικο ροδιού.