Μερίδες 5
Χρόνος παρασκευής (10’ προετοιμασία και 2 ώρες στο ψυγείο)
Υλικά Συνταγής
- 250 γρ. μπισκότα digestive
- 100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 125 γρ σαντιγί
- 100 γρ ζάχαρη άχνη
- 300 γρ τυρί κρέμα
- 1 συσκευασία γλυκό του κουταλιού αγριοβύσσινο
Εκτέλεση Συνταγής
- Αλέθουμε τα μπισκότα στο μίξερ και τα κάνουμε σκόνη.
- Τα μεταφέρουμε σε μπολ.
- Προσθέτουμε το βούτυρο και με τα δάχτυλα τα πιέζουμε για να γίνουν σαν βρεγμένη άμμος.
- Προσθέτουμε φρέσκο τυρί κρέμα και σαντιγί και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα να ενωθούν.
- Αδειάζουμε την κρέμα πάνω στο μπισκότο.
- Τοποθετούμε τα μπολάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα να παγώσει και να σταθεροποιηθεί.
- Παγώνουμε στο ψυγείο περίπου 2 ώρες περίπου.
Βγάζουμε τα μπολάκια από το ψυγείο προσθέτουμε 2 κουταλιές γλυκού αγριοβυσσινο.