Cheesecake με αγριοβύσσινο του Κωνσταντίνου - Επιδόρπιο - Επεισόδιο 15

Παρασκευή 25/01/19 17:49

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ

Μερίδες 5

Χρόνος παρασκευής (10’ προετοιμασία και 2 ώρες στο ψυγείο)

Υλικά Συνταγής

  • 250 γρ. μπισκότα digestive
  • 100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 125 γρ σαντιγί
  • 100 γρ ζάχαρη άχνη
  • 300 γρ τυρί κρέμα
  • 1 συσκευασία γλυκό του κουταλιού αγριοβύσσινο

 

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Αλέθουμε τα μπισκότα στο μίξερ και τα κάνουμε σκόνη.
  2. Τα μεταφέρουμε σε μπολ.
  3. Προσθέτουμε το βούτυρο και με τα δάχτυλα τα πιέζουμε για να γίνουν σαν βρεγμένη άμμος.
  4. Προσθέτουμε φρέσκο τυρί κρέμα και σαντιγί και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα να ενωθούν.
  5. Αδειάζουμε την κρέμα πάνω στο μπισκότο.
  6. Τοποθετούμε τα μπολάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα να παγώσει και να σταθεροποιηθεί.
  7. Παγώνουμε στο ψυγείο περίπου 2 ώρες περίπου.

Βγάζουμε τα μπολάκια από το ψυγείο προσθέτουμε 2 κουταλιές γλυκού αγριοβυσσινο.