Υλικά
- 750 γρ κρέμα για σαντιγί
- 1 πακέτο ζάχαρη άχνη
- 2 αυγά
- 2 βανίλιες
- 600 γρ τυρί κρέμα
- 3 πακέτα σαβαγιάρ
Υλικά για το σιρόπι:
- 1,5 κ. σ. στιγμιαίου καφέ
- 2 ποτήρια νερό
- 1 ποτηράκι κονιάκ
- 1 κ. σ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση συνταγής
- Χτυπάμε την κρέμα για σαντιγί μαζί με ζάχαρη άχνη, βανίλια, και το τυρί κρέμας. Μέσος όρος χτυπήματος 15’ μέχρι να γίνει κρεμώδης.
- Βουτάμε τα σαβαγιάρ ένα-ένα από το σιρόπι που έχουμε φτιάξει και τα βάζουμε σαν βάση.
- Βάζουμε την κρέμα.
- Τρίβουμε λίγα σαβαγιάρ πάνω ή βάζουμε λίγη σοκολάτα.