Κυρίως πιάτο
Υλικά :
- 5 φιλέτα κοτόπουλο
- 500 γρ κρέμα γάλακτος
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- Κόλιανδρο τριμμένο
- Αλάτι
- Ροζ πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- 100 γρ φέτα
- 100 γρ παρμεζάνα
- 1 πακέτο κανταΐφι
- 1 κιλό πατάτες κομμένες σε ροδέλες
Εκτέλεση συνταγής
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια, σοτάρουμε σε ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και σβήνουμε με κρασί.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα και «δένουμε» με τα τυριά
Για το στήσιμο
- Ψήνουμε τη φωλιά κανταΐφι στο φούρνο στους 180ο για 15-17 λεπτά
- Τηγανίζουμε τις πατάτες
- Βάζουμε τη φωλιά στο πιάτο με τις πατάτες στη βάση τις οποίες σκεπάζουμε με την κρέμα και το κοτόπουλο.