Φιλέτο κοτόπουλο με κρέμα τυριών και κόλιανδρο του Δημήτρη - Κυρίως πιάτο - Επεισόδιο 7

Τρίτη 15/01/19 14:08

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΕΠ 7 ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ

Κυρίως πιάτο
Υλικά :

  • 5 φιλέτα κοτόπουλο
  • 500 γρ κρέμα γάλακτος
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • Κόλιανδρο τριμμένο
  • Αλάτι
  • Ροζ πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • 100 γρ φέτα
  • 100 γρ παρμεζάνα
  • 1 πακέτο κανταΐφι
  • 1 κιλό πατάτες κομμένες σε ροδέλες

Εκτέλεση συνταγής

  1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια, σοτάρουμε σε ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και σβήνουμε με κρασί.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα και «δένουμε» με τα τυριά

Για το στήσιμο

  1. Ψήνουμε τη φωλιά κανταΐφι στο φούρνο στους 180ο για 15-17 λεπτά
  2. Τηγανίζουμε τις πατάτες
  3. Βάζουμε τη φωλιά στο πιάτο με τις πατάτες στη βάση τις οποίες σκεπάζουμε με την κρέμα και το κοτόπουλο.