Σχετικά

Το «Football Stories» είναι ένα ταξιδιωτικό, βιωματικό ντοκιμαντέρ που καταγράφει και βάζει στο μικροσκόπιο την ποδοσφαιρική κουλτούρα κάθε χώρας, με αφορμή τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι του κόσμου.  Ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης φορούν τα ποδοσφαιρικά τους κοστούμια, μετρούν χιλιόμετρα και κάνουν στάσεις παίζοντας… μπάλα στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου.

«To “Football Stories” είναι η ανάγκη να πιστέψω ότι δεν χάθηκαν τα πάντα ακόμη. Νιώθω ότι το ποδόσφαιρο έχει απομακρυνθεί από τις ρίζες του, οι ομάδες έχουν γίνει επιχειρήσεις και οι οπαδοί φαίνεται να έχουν χάσει το κίνητρό τους. Σε μία τέτοια δύσκολη περίοδο για το ποδόσφαιρο θα ήθελα να δω πως μπορεί να το ζουν, αντίστοιχα, σε άλλες χώρες του πλανήτη», αναφέρει ο Γιώργος Λέντζας για την εκπομπή. 

«Πιστεύω ότι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο πραγματικά οφείλουν να το υπηρετούν μέσα από την καρδιά τους. Αν το “Football Stories” αποτελέσει την αφορμή έστω και για έναν άνθρωπο να αγαπήσει το ποδόσφαιρο, τότε αυτό θα είναι η μεγαλύτερή μας νίκη», τονίζει ο Άγγελος Γιακουμίδης.

«Football Stories». Tο ποδόσφαιρο που αγαπάμε.

#FootballStories

Μείνετε συντονισμένοι!

Συντελεστές:
Σκηνοθετική Επιμέλεια: Γιώργος Λέντζας
Αρχισυνταξία: Αργύρης Κουρτίδης
Κάμερα: Θοδωρής Πλακίδης
Ήχος: Δημήτρης Μωυσιάδης
Εκτέλεση Παραγωγής: Goodfellas Production

Περισσότερα

Σου προτείνουμε