FLife

24 Μαΐου 2024 21:26

Θοδωρής Μαραντίνης: Πάρτι στον Κήπο του Μεγάρου! Οι καλεσμένοι - έκπληξη

Θοδωρής Μαραντίνης: Πάρτι στον Κήπο του Μεγάρου! Οι καλεσμένοι - έκπληξη

-



Ο Θοδωρής Μαραντίνης, o εκρηκτικός frontman του συγκροτήματος ONIRAMA, έρχεται στις 16 Ιουνίου στον Κήπο του Μεγάρου για μια μοναδική συναυλία, το δικό του πάρτι γενεθλίων!

Τον πιο όμορφο συναυλιακό χώρο της πόλης, επέλεξε ο Θοδωρής Μαραντίνης για να γιορτάσει φέτος τα γενέθλιά του. Ένα ξεχωριστό live, ένα πραγματικό πάρτι γεμάτο αγαπημένους φίλους, καλεσμένους και μεγάλες εκπλήξεις.

Μαζί του θα βρεθούν στη σκηνή: Πασχάλης, Professional Sinnerz, Rous αλλά και άλλοι καλεσμένοι έκπληξη! Kαι φυσικά… οι ONIRAMA!

Η εκρηκτική σκηνική παρουσία του Θοδωρή Μαραντίνη, η ενέργεια και η επικοινωνιακή δυναμική του που τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει ως performer για πάνω από δύο δεκαετίες, θα γεμίσουν τη σκηνή του Κήπου και θα μας παρασύρουν όλους σε έναν ατελείωτο… Χορό!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, πάντα ευαισθητοποιημένος ως προς τα κοινωνικά θέματα, για ακόμα μια φορά θα συνδέσει μια τόσο ξεχωριστή για τον ίδιο βραδιά με έναν καλό σκοπό: Μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα δοθεί για την ενίσχυση του έργου του Ηumanity Greece ώστε να συνεχίσει να στηρίζει τους πληγέντες της Θεσσαλίας που εξακολουθούν να έχουν πολύ σημαντικά προβλήματα.

Έχοντας και ο ίδιος καταγωγή από την περιοχή της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα την Καρδίτσα, βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων, μαζί με το Humanity Greece, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες τον περασμένο Σεπτέμβριο και στόχος του είναι να συνεχίσει να υποστηρίζει με κάθε τρόπο τους πληγέντες στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Παράλληλα, φέτος το καλοκαίρι, παρουσιάζει και το πρώτο του solo τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos EMI-Universal, με τίτλο "Τρελαίνομαι". Ένα διαφορετικό, παιχνιδιάρικο, άκρως καλοκαιρινό κομμάτι σε νησιώτικους ρυθμούς που ήδη έχει κάνει αίσθηση στο TikTok και έρχεται για να μας ξεσηκώσει και να μας κάνει να γιορτάσουμε σε χορούς κυκλωτικούς!

Προπώληση εισιτηρίων ΠΑΡΤΙ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ: https://www.megaron.gr/event/thodoris-marantinis-partu-ston-kipo/

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)