FLife

24 Μαΐου 2024 21:45

Δήμητρα Βαμβακούση: Η σπάνια φωτογραφία μαζί με την αδερφή της, Άννα - Πόσο μοιάζουν;

Δήμητρα Βαμβακούση: Η σπάνια φωτογραφία μαζί με την αδερφή της, Άννα - Πόσο μοιάζουν;

-

Μια σπάνια φωτογραφία μαζί με την αδερφή της, Άννα, δημοσίευσε στο Instagram η Δήμητρα Βαμβακούση, με την οποία μοιράζονται αρκετά κοινά χαρακτηριστικά προσώπου. Η μόνη διαφορά βέβαια, είναι ότι η μια έχει γαλανά μάτια και η άλλη καστανά, αν και είναι και οι δύο ιδιαίτερα εντυπωσιακές.

Η Δήμητρα Βαμβακούση είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν φωτογραφία μαζί με την μητέρα και την αδερφή της και αν κρίνουμε από τα όσα βλέπουμε, οι αδερφές βαμβακούση μοιάζουν περισσότερο στο μητέρα τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Δήμητρα Βαμβακούση έχει ζήσει την απώλεια μιας ακόμα αδερφής της, για την οποία έχει πει: «Γενικά έχω ζήσει πολλούς θανάτους. Της αδελφής μου, επειδή ήμουν μικρή, ήταν ο πιο σοκαριστικός. Στενοχωριέσαι, αλλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Όταν πέθανε η αδελφή μου, ήμουν σε μια ηλικία που δεν μπορούσα να καταλάβω την έννοια του θανάτου. Έτσι μου τα έφερε η ζωή, αλλά αισθάνομαι ευγνώμων που κατάφερα να βγω από αυτό».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)