FLife

22 Μαΐου 2024 17:29

Piano City Athens: Το The Ellinikon Experience Park & το Golden Hall υποδέχτηκαν το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου!

Piano City Athens: Το The Ellinikon Experience Park & το Golden Hall 
υποδέχτηκαν το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου!

-

Το The Ellinikon Experience Park και το Golden Hall του ομίλου Lamda Development, φιλοξένησαν εντυπωσιακά μουσικά κονσέρτα με πιάνο στο πλαίσιο του  Piano City Athens 2024. Το αγαπημένο μουσικό street festival για μικρούς και μεγάλους, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων και του This Is Athens City Festival.

 «COSMOS Laser Show & Piano» στο The Ellinikon Experience Centre

Ένα πρωτότυπο θέαμα που συνδύασε μελωδίες πιάνου και στοιχεία φωτός, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες του The Ellinikon Experience Park. Το φαντασμαγορικό show με laser, την Παρασκευή 17 Μαΐου έντυσε με φως τις μοναδικές μελωδίες του καταξιωμένου καλλιτέχνη Victor, συνθέτοντας ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα ορατό από πολλά σημεία της πόλης.

 «Piano & Hip Hop Show» στο The Ellinikon Experience Park

Αγαπημένες μελωδίες πιάνου συνάντησαν το street dance στο The Ellinikon Experience Park. Το ανατρεπτικό μουσικοχορευτικό show παρουσίασε σολιστικούς αυτοσχεδιασμούς μοντέρνων κομματιών στο πιάνο, από τον ταλαντούχο πιανίστα Ηλία Καλούδη, με τη συνοδεία θεαματικών hip-hop χορογραφιών, από τη βραβευμένη εφηβική ομάδα χορού #DOSrs. Τις χορογραφίες υπέγραψαν η γνωστή χορογράφος Άννα Αθανασιάδη και η χορεύτρια και δασκάλα χορού Ελένη Κυριακίδη.

piano festival

 To «Piano & HIP HOP Show» διεξήχθη το Σάββατο 18/05 & Κυριακή 19/05 στις 17.45, 18.45 και 19.45.

 «The Magic of Musicals» στο Golden Hall

Δύο καταξιωμένοι Έλληνες μουσικοί, η σοπράνο Ντένια Λεβέντη και ο πιανίστας Φώτης Ματζαρίδης, ταξίδεψαν τους επισκέπτες του Golden Hall με μελωδίες από το μουσικό θέατρο, ξεκινώντας από το Broadway, με στάσεις στο West End και το Hollywood.

Έξι διαδοχικές παραστάσεις 30 λεπτών, στις 11.00, 12.00, 13.00, 17.00, 18.00 και 19.00, φιλοξενήθηκαν στο προαύλιο του Golden Hall, το Σάββατο 18 Μαΐου.

Όλα τα μουσικά κονσέρτα που φιλοξενήθηκαν στo The Ellinikon Experience Park και το Golden Hall, στο πλαίσιο του Piano City Athens, είχαν δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Piano City Athens

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)