FLife

22 Μαΐου 2024 19:39

Δούκισσα Νομικού: Το brunch που απόλαυσε είναι το ιδανικό γεύμα αν θέλεις να χάσεις κιλά

Δούκισσα Νομικού: Το brunch που απόλαυσε είναι το ιδανικό γεύμα αν θέλεις να χάσεις κιλά

-

Αν είσαι σε φάση που θέλεις να χάσεις κιλά, το brunch που απόλαυσε η Δούκισσα Νομικού και εντοπίσαμε στο Instagram, είναι ξεκάθαρα για εσένα. Ελαφρύ, νόστιμο και υγιεινό, θα σε χορτάσει και δεν θα σε φορτώσει με περιττές θερμίδες.

Εξάλλου η ίδια, αν και μανούλα δύο παιδιών έχει ένα καταπληκτικό κορμί το οποίο είναι αποτέλεσμα υγιεινής διατροφής και συστηματικής γυμναστικής.

Το γεύμα που προτίμησε η Δούκισσα Νομικού & είναι ιδανικό αν θέλεις να χάσεις κιλά

Η Δούκισσα Νομικού επέλεξε έναν espresso, αραβική πίτα με αυγό, τυρί και αβοκάντο, ενώ δεν δίστασε να προσθέσει στο γεύμα της και ένα αυγό ακόμα. Εξάλλου, οι διατροφολόγοι έχουν τονίσει πάρα πολλές φορές πόσο super food είναι, ενώ μπορείς να το δοκιμάσεις σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Οι υπέρμαχοι μάλιστα τις υγιεινής διατροφής, όταν θέλουν να χάσουν κιλά, τρώνε μόνο το ασπράδι καθώς είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη. Αν λοιπόν κι εσύ θέλεις ένα detox λίγο πριν το καλοκαίρι, η Δούκισσα Νομικού σου δείχνει πώς να χάσεις κιλά!

Δες τη σχετική φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)