Σχετικά

Αισθηματική κομεντί

Ο Στέφανος είναι ένας ανερχόμενος πολιτικός και ετοιμάζεται να παντρευτεί μια γυναίκα που μπορεί να του εξασφαλίσει την πολιτική του ανέλιξη. Η Όλγα είναι καμαριέρα και μεγαλώνει μόνη τον 8χρονο γιο της. Στην πρώτη τους συνάντηση, ένα παιχνίδι της τύχης την κάνει να μοιάζει σαν να βγήκε από το παραμύθι, μέσα στη δανεική τουαλέτα της. Δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι συναντιούνται. 

Σενάριο : Σωτήρης Τζιμόπουλος, Ρένα Ρίγγα, Πάνος Έξαρχος

Σκηνοθεσία : Πάνος Κούτρας

Παραγωγή : NΟΙR PRODUCTIONS

Παίζουν : Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Γιάννης Ζουγανέλης

Β ΣΕΖΟΝ

Ο Στέφανος και η Όλγα είναι επιτέλους ελεύθεροι να ζήσουν μαζί!! Αλλά τα προβλήματα για το ζευγάρι δεν τελειώνουν έτσι απλά…Τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει. Ο Στέφανος έχει παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού και κάθεται άνεργος στο σπίτι ενώ η Όλγα είναι μεγαλοστέλεχος στο ξενοδοχείο και δουλεύει όλη μέρα. Αυτή η αλλαγή των ρόλων απ’τη μία και η δίψα της Νάντιας για εκδίκηση απ’την άλλη, ταράζουν συνεχώς τις ισορροπίες!

Σε αυτό θα συμβάλουν και δύο νέρα πρόσωπα που μπαίνουν στις ζωές τους. Ένας γοητευτικός άντρας, που κρύβει ένα ένοχο μυστικό και μια καπάτσα δημοσιογράφος που θέλει να γράψει τη βιογραφία της οικογένειας Θεοτοκά.Θα καταφέρουν τελικά η Όλγα, Στέφανος και Ορέστης να ζήσουν ευτυχισμένοι σαν μια αγαπημένη, «νόμιμη» πλέον, οικογένεια;

Σενάριο : Ρένα Ρίγγα, Πάνος Έξαρχος

Σκηνοθεσία : Πάνος Κούτρας

Παραγωγή : NOIR PRODUCTIONS

Παίζουν : Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Ισαβέλα Κογεβίνα, Ντίνος Καρύδης

Περισσότερα

Σου προτείνουμε