Fashion

24 Μαΐου 2024 15:50

amfAR Cannes Gala: Τα looks στο κόκκινο χαλί που ξεχωρίσαμε - Ποια φόρεσε Celia Kritharioti

amfAR Cannes Gala: Τα looks στο κόκκινο χαλί που ξεχωρίσαμε - Ποια φόρεσε Celia Kritharioti

-

To amfAR Gala 2024 έγινε στις Κάννες με οικοδέσποινα την Ντέμι Μουρ και πολλά εντυπωσιακά looks. Το λαμπερό γεγονός παρουσιάστηκε από το Chopard And Red Sea International Film Festival στο Hotel du Cap-Eden-Roc στις 23 Μαΐου στην Αντίμπ.

Το amfAR Gala, διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό amfAR (The Foundation of AIDS Research). Αξίζει να σημειώσουμε ότι το event συγκεντρώνει κεφάλαια και ευαισθητοποίηση για την έρευνα για τον HIV και το AIDS.

Φέτος στη δεξίωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Σερ με τον σύντροφό της, η Χάιντι Κλουμ με την κόρη της, αλλά και η Σάρα Φέργκιουσον.

Η Λεονί Χαν με δημιουργία Celia Kritharioti έκλεψε τις εντυπώσεις

amfAR Cannes Gala

Το look ουσιαστικά ήταν μια μακριά φούστα με λευκά φτερά και κεντήματα και ένα μαύρο βελούδινο τοπ. Το εντυπωσιακό μοντέλο, συνδύασε το look της με λαμπερά ασημένια κοσμήματα και makeup σε γήινους τόνους.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η σταρ εμφανίζεται στο amfAR Gala με δημιουργία Celia Kritharioti!

Lady Victoria Hervey

amfAR Cannes Gala

Με επίσης εντυπωσιακή τουαλέτα, με διαφάνειες και πολύ ιδιαίτερο σχέδιο, το μαύρο χρώμα ήταν λίγο safe αν με ρωτάς, αλλά δεν παύει να είναι το ίδιο κομψό! Τα μαλλιά και τα μακιγιάζ επίσης πολύ σωστά.


Η Χάιντι Κλουμ με την κόρη της

amfAR Gala

Άκρως απαστράπτουσα και η Χάιντι Κλουμ με πολύ ιδιαίτερη δημιουργία, κάπως μου άρεσε αλλά κάπως δεν μου άρεσε. Θα εστιάσω στα μακιγιάζ και το μαλλί που είναι super must.

Η οικοδέσποινα Ντέμι Μουρ

amfAR Cannes Gala

Έχει κάνει πολύ πιο έντονα looks η Ντέμι Μουρ, αλλά και με αυτό το λευκό φόρεμα, δεν τη λες και κακή. Τα μαλλιά πιασμένα ψηλά, πολύ σωστά για να δώσει έμφαση στο ρούχο και τα κοσμήματα τόσο όσο. Like!

Η δούκισσα της Υόρκης Σάρα Φέργκιουσον

amfAR Cannes Gala

Μου άρεσε όλο το σύνολο και στη τελική ποια είμαι εγώ για να κρίνω ολόκληρη δούκισσα! Υπέροχη δημιουργία, με ακόμα πιο υπέροχα μανίκια, ακόμα πιο υπέροχα κοσμήματα, 10 με τόνο!

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)