Fashion

22 Μαΐου 2024 11:50

Κάννες 2024: Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο "έλαμψε" στο κόκκινο χαλί - Το φόρεμα που μας έκλεψε την καρδιά

Κάννες 2024: Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο "έλαμψε" στο κόκκινο χαλί - Το φόρεμα που μας έκλεψε την καρδιά

-

Στο event για την πρεμιέρα της ταινίας Marcello Mio βρέθηκε η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, στα πλαίσια του Φεστιβάλ των Καννών για το 2024. Το μοντέλο, "έλαμψε" κυριολεκτικά στο κόκκινο χαλί και η υπέροχη τουαλέτα της, μας έκλεψε την καρδιά.

Διαβάστε επίσης: Κάννες 2024: Η Μπέλα Χαντίντ επέστρεψε στο κόκκινο χαλί με φόρεμα που άφηνε σχεδόν ακάλυπτο το στήθος της (Photos)

Σε baby pink χρώμα, που είναι τεράστια τάση για την σεζόν, με λεπτομέρειες από μαύρα φιογκάκια στους ώμους που έδιναν μια ρομαντική νότα, στενή γραμμή τύπου γοργονέ, το φόρεμα που επέλεξε η Αλεσάντρα Αμπρόσιο είναι από τα πιο chic που έχουμε δει. Τα μαλλιά πολύ σωστά πιασμένα, για να αναδεικνύουν το κόψιμο του φορέματος, ενώ το απαλό μακιγιάζ της έδωσε εξτρά πόντους στην εμφάνισή της. Φυσικά, παρόμοια κομμάτια σίγουρα θα βρεις στην αγορά και σε περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε κάποιο επίσης grande event, προτίμησέ το!

Δες τις φωτογραφίες με την εμφάνιση που έκανε η Αλεσάντρα Αμπρόσιο στις Κάννες:

Κάννες 2024 Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Κάννες 2024 Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Κάννες Αμπρόσιο

Κάννες Αμπρόσιο

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)