Fashion

20 Μαΐου 2024 11:28

Κάννες 2024: Οι εμφανίσεις του ΣΚ που μας ενθουσίασαν (Photos)

Κάννες 2024: Οι εμφανίσεις του ΣΚ που μας ενθουσίασαν (Photos)

-

Ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο πέρασε, αλλά το Φεστιβάλ Καννών δεν τελείωσε και μαζί με αυτό ούτε και οι εμφανίσεις των celebrities. Πολλές περπάτησαν στο κόκκινο χαλί αλλά λίγες έγραψαν ιστορία. Και σε περίπτωση που έκανες τις βόλτες σου και δεν είδες τα top looks, στα μαζέψαμε εμείς!

Κάννες 2024 εμφανίσεις


Μπορεί να άργησε 27 ολόκληρα χρόνια αλλά η Ντέμι Μουρ έκανε μια μοναδική εμφάνιση στο Φεστιβάλ των Καννών με ένα εντυπωσιακό φόρεμα.  Με πολύ ιδιαίτερο κόψιμο, πολύ ιδιαίτερο χρώμα που κάνει λίγο χρυσό, από Duchess Satin, με πολύ απλά μαλλιά και μακιγιάζ, απέδειξε ότι less is more.

Κάννες 2024 εμφανίσεις

Τι κι αν ο πρώην της, Τζάστιν Μπίμπερ περιμένει το πρώτο του παιδί; Η Σελένα Γκόμεζ όχι απλά εμφανίστηκε στις Κάννες, αλλά έκλεψε και την παράσταση! Με μίντι φόρεμα σε κόκκινο, με επιρροές από 50s, απλικέ λεπτομέρειες στο πάνω μέρος και ασορτί γόβες, μπορεί και να είναι και το inspo σου αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση. Εξτρά πόντους στο look δίνει το χτένισμα, που επίσης είναι εποχής. Μεγάλο like!

Διαβάστε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Το statement look που έκανε στις Κάννες - Μαγνήτισε τα βλέμματα


Κάννες 2024 εμφανίσεις

Επίσης πολύ καλοντυμένη η Κάρλα Μπρούνι με μαύρη αποκαλυπτική δημιουργία και πολλλλλλλλύ φρέσκια (if you know what I mean). Μου άρεσε, αν και το μαύρο είναι γενικά safe. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ στο κλασικό της ύφος.

Κάννες 2024 εμφανίσεις

Σε άλλα επίπεδα η Εύα Λονγκόρια φίλες μου! Με πολύ εντυπωσιακό φόρεμα με cut outs, μαλλιά πολύ σωστά πιασμένα πάνω, επίσης από τις αγαπημένες μου εμφανίσεις. 

Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)