
Το μεγάλο φινάλε στο Άμπου Ντάμπι μετά το... έγκλημα στρατηγικής της McLaren
Κώστας Ψάρρας και Πάνος Σεϊτανίδης προσπαθούν να χωρέσουν μέσα σε μία ώρα τα όσα έγιναν στο Κατάρ...

Η διετής ανανέωση του συμβολαίου του Sergio Perez ξεσήκωσε… θύελλα σχετικά με την ικανότητά του ή μη να κοντράρει τον Max Verstappen. Ο Μεξικανός έχει χάσει για τα καλά τη 2η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών κι έχει «πέσει» μέχρι την 5η θέση, ενώ η σύγκρουση στο Μονακό σίγουρα δεν τον βοήθησε.

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε με αυτοπεποίθηση για την πορεία του με την αυστριακή ομάδα τα επόμενα δύο χρόνια. «Έχουμε μία τεράστια πρόκληση αυτήν τη σεζόν κι έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα ότι το μέλλον είναι λαμπρό και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό,» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για όλη την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είναι πολλή και θέλω να τους το ξεπληρώσω με εξαιρετικά αποτελέσματα, εντός κι εκτός πίστας,» συμπλήρωσε ο Μεξικανός. «Νομίζω πως έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και να κερδίσουμε πολλά ακόμη πρωταθλήματα μαζί.»