Τα σχέδια του Lewis Hamilton μετά την απόσυρση από τη Formula 1

×

Μαρία Ανδρεάδη

Ο Lewis Hamilton μπορεί να υπέγραψε με τη Ferrari για τις σεζόν του 2025 και 2026, όμως, όντας ήδη 39 ετών, ο Βρετανός οργανώνει σταδιακά τα σχέδιά του για την αποχώρησή του από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Lewis Hamilton

Δεν είναι μυστικό ότι ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει αποκτήσει το status της διασημότητας και δεν έχει κρύψει ποτέ το ενδιαφέρον του σε άλλους τομείς, κυρίως στη μόδα και τη μουσική. Για αυτό, ο ίδιος θεωρεί ότι θα στραφεί προς εκείνη την κατεύθυνση όταν αποφασίσει να παραδώσει το τιμόνι.

Πριν λίγες μέρες, ο Hamilton τιμήθηκε στα βραβεία Global Creativity Awards του περιοδικού GQ, ως ένας από τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους της χρονιάς. «Όταν μπήκα στη Formula 1, έπρεπε μόνο να ξυπνάω, να προπονούμαι και να αγωνίζομαι. Τίποτα άλλο,» δήλωσε. «Δεν υπήρχε χώρος για οτιδήποτε άλλο

«Συνειδητοποίησα ότι το να δουλεύω συνέχεια δε φέρνει την ευτυχία κι ότι χρειάζεται να βρω την ισορροπία στη ζωή μου. Και ανακάλυψα ότι στην πραγματικότητα δεν ήμουν χαρούμενος,» εξομολογήθηκε ο Βρετανός πρωταθλητής.

Όσο για τα μελλοντικά σχέδιά του μετά τη Formula 1, παραδέχθηκε ότι θέλει να κάνει τα πάντα. «Είμαι πολύ φιλόδοξος,» είπε. Ο Hamilton συνέχισε λέγοντας ότι ο κινηματογράφος και η μόδα είναι τα σημεία όπου θέλει να επικεντρωθεί. Έχει, μάλιστα, ιδρύσει τη δική του εταιρεία παραγωγής, η οποία συνεργάζεται με την F1 για τη νέα ταινία με τον Brad Pitt.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq)