Ο Lewis Hamilton «μετάνιωσε» που απέρριψε ρόλο στην ταινία «Top Gun: Maverick»

×

Ο Lewis Hamilton παραδέχτηκε ότι «μετάνιωσε» που δεν δέχθηκε την πρόταση του Tom Cruise για ρόλο στην ταινία «Top Gun: Maverick».

Lewis Hamilton

Στην ταινία του 2022 ο Tom Cruise επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως σμηναγός Pete "Maverick" Mitchell. Η πρώτη ταινία «Top Gun» κυκλοφόρησε το 1986.

Ο Cruise και ο Hamilton είναι φίλοι από το 2014 όταν ο σταρ του κινηματογράφου κάλεσε τον οδηγό της Mercedes στα γυρίσματα της ταινίας του «Edge of Tomorrow».

Το 2018 ο Cruise έφερε σε επαφή τον Hamilton με τον σκηνοθέτη Joe Kosinski, ο οποίος πρότεινε στον Hamilton ένα ρόλο για την ταινία, όμως ο Βρετανός σταρ της Formula 1 απέρριψε την πρόταση καθώς όπως είπε δεν είχε τον χρόνο να αφοσιωθεί στην ταινία.

"Πρώτον δεν είχα κάνει κανένα μάθημα υποκριτικής και δεν θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα απογοητεύσει στην ταινία. Και δεύτερον, πραγματικά δεν είχα τον χρόνο να αφιερώσω σε αυτό. Θυμάμαι ότι έπρεπε να το πω στον Joe και στον Tom - και μου ράγισε την καρδιά. Και φυσικά μετά το μετάνιωσα όταν μου έδειξαν την ταινία και ήταν: θα μπορούσα να ήμουν εγώ" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Hamilton.