Lando Norris: «Ανόητο να υποτιμάται ο Carlos Sainz»

×

Μαρία Ανδρεάδη

Η είδηση της μεταγραφής του Lewis Hamilton από τη Mercedes στη Ferrari ενόψει της σεζόν του 2025 εμφανίστηκε σαν κεραυνός αιθρία. Αντίστοιχη ήταν και η έκπληξη του Carlos Sainz ο οποίος, από τη μία στιγμή στην άλλη, «απολύθηκε» κι αναγκάστηκε να στραφεί στην αναζήτηση μίας καλής θέσης στο grid.

Lando Norris

Ο Μαδριλένος, που έλειψε από τον αγώνα της Σαουδικής Αραβίας λόγω εγχείρησης σκωληκοειδίτιδας, επανήλθε όχι απλά δριμύτερος στην Αυστραλία, αλλά κυριάρχησε και κατέκτησε επάξια τη νίκη απέναντι σε μία αποδυναμωμένη Red Bull Racing.

Ο Charles Leclerc ήταν εκείνος που ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, με τον Lando Norris και τη McLaren να εξασφαλίζουν την 3η θέση. Ο πρώην teammate του Ισπανού μόνο καλά λόγια είχε να πει για εκείνον: «Ανόητο να υποτιμάται,» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Όλοι ξέρουν τι είναι ικανός να κάνει, το πόσο προσπαθεί, την προσέγγιση και την αφοσίωσή του στο να είναι ένας από τους καλύτερους,» συμπλήρωσε. «Είμαι σίγουρος ότι πολλοί οδηγοί δε θα είχαν προσπαθήσει τόσο σκληρά και δε θα είχαν αφιερώσει τόσο χρόνο για να επανέλθουν