Ο Horner ενδιαφέρεται για συμφωνία με τον «άνεργο» Sainz

×

Μαρία Ανδρεάδη

Σχεδόν δύο μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση, η μεταγραφή του Lewis Hamilton στη Ferrari για το 2025 ακόμα προκαλεί θόρυβο. Έτσι, ο «απολυμένος» Carlos Sainz επιδιώκει να δημιουργήσει τον δικό του… θόρυβο με μία συμφωνία με κορυφαία ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Christian Horner

Ο Ισπανός που κέρδισε τον αγώνα της Αυστραλίας -δύο εβδομάδες μετά την εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας- φαίνεται να είναι περιζήτητος, με όλους τους αρχηγούς ομάδων να κάνουν τη δική τους προσφορά, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ένας από αυτούς είναι ο Christian Horner, ο επικεφαλής της Red Bull Racing, που δήλωσε ανοιχτά ότι θα ενδιαφερόταν για μία ενδεχόμενη επιστροφή του Sainz στην οικογένεια της αυστριακής ομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μαδριλένος ήταν teammate του Max Verstappen στην Toro Rosso (νυν RB) το 2016.

«Νομίζω ότι θέλουμε να συγκεντρώσουμε το καλύτερο δίδυμο στη Red Bull Racing και μερικές φορές πρέπει να ψάξεις εκτός της ‘δεξαμενής’ μας,» είπε χαρακτηριστικά ο Βρετανός. «Είδαμε έναν ταχύτατο, άνεργο οδηγό να κερδίζει τον αγώνα. Άρα η αγορά είναι ρευστή προς συγκεκριμένους οδηγούς

Άλλωστε, το συμβόλαιο του Sergio Perez λήγει με το τέλος του 2024, οπότε η δεύτερη θέση στη Red Bull Racing θα είναι ανοιχτή για διαπραγματεύσεις.