Πιεστικός ο Hulkenberg προς τον Bearman

×

Γιώργος Ανανίδας

Ο Nico Hulkenberg φέρεται να ασκεί πίεση προς τον πιθανό αντικαταστάτη του Oliver Bearman, λέγοντας ότι ο 18χρονος πρέπει να αποδόσει στη Formula 2, για να μην «ξεχαστεί» το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στη Formula 1.

Nico Hulkenberg

Ο Bearman αποτέλεσε την είδηση του Σαββατοκύριακου στη Σαουδική Αραβία, όπου αντικατέστησε τον Carlos Sainz (διαγνώστηκε με σκωληκοειδίτιδα), καθώς κατάφερε να τερματίσει 7ος, έχοντας εκκινήσει 11ος με τη Ferrari.

Ωστόσο, ο Nico Hulkenberg πιστεύει πως ο 18χρονος Βρετανός πρέπει να επικεντρωθεί στη Formula 2 προς το παρόν και να μην παρασυρθεί από όσα συνέβησαν στη Τζέντα.

Oliver Bearman

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γερμανού οδηγού της Haas:

«Πιστεύω ότι είναι μεγάλη η δουλειά που έχει στην F2, διότι αν δεν τα πάει καλά εκεί, ο αγώνας του στη Τζέντα θα ξεχαστεί πολύ σύντομα. Γνωρίζετε πως λειτουργεί εδώ.

«Οπότε, θεωρώ ότι είναι μεγάλη η πίεση στις πλάτες του αυτή τη στιγμή, που όλοι περιμένουν να αποδώσει τα μέγιστα στην F2.

«Εάν έχεις μία ευκαιρία, πρέπει να την αρπάξεις και το έκανε αυτό στη Τζέντα 100%.

«Όπως και να το δούμε όμως, ήταν στο δεύτερο ταχύτερο μονοθέσιο και βλέπετε πόσο σημαντικό είναι αυτό και πόσο κάνει τη διαφορά» ανέφερε ο Hulkenberg.