Ferrari: Αισιοδοξία για Sainz ενόψει Αυστραλίας

×

Γιώργος Ανανίδας

Αρκετή αισιοδοξία υπάρχει στο «στρατόπεδο» της Scuderia Ferrari σχετικά με την παρουσία του Carlos Sainz στο Albert Park.

Carlos Sainz

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένονται οι αποφάσεις σχετικά με την περίπτωση του Ισπανού οδηγού. Ο Sainz διαγνώστηκε με σκωληκοειδίτιδα την προηγούμενη Πέμπτη (7/3) μετά τις δύο ώρες ελεύθερων δοκιμών στη Τζέντα και εγχειρίστηκε άμεσα.

Τη θέση του Μαδριλένου πήρε ο 18χρονος Oliver Bearman, κατακτώντας την 7η θέση στο Grand Prix και πλέον, όλοι αναμένουν να μάθουν εάν θα ξαναδούμε άμεσα τον οδηγό της Formula 2 με την SF-24.

Ο Sainz δήλωσε ηχηρό παρών στον αγώνα, έχοντας πολύ γρήγορα συνέλθει από την εγχείρηση και πλέον η ομάδα προσπαθεί να τον φέρει στο θεμιτό αγωνιστικό ρυθμό ενόψει Αυστραλίας.

Ο Fred Vasseur ερωτήθηκε σχετικά με την πιθανή επιστροφή του 29χρονου στο Albert Park και απάντησε:

«Δεν γνωρίζω, ειλικρινά. Η αποκατάστασή του μέχρι τώρα είναι απίστευτη. Το γεγονός πως ήρθε στον αγώνα και ήταν μαζί με την ομάδα ήταν ένα πολύ καλό σημάδι και δείγμα υποστήριξης.

Τώρα θα έχει μία γεμάτη εβδομάδα ξεκούρασης και θα αποφασίσουμε εάν θα πετάξει για Μελβούρνη μαζί στο τέλος της εβδομάδας. Είμαι αρκετά αισιόδοξος πάντως».