F1 Fantasy – Τι αλλάζουμε αυτή την εβδομάδα

×

Πάνος Σεϊτανίδης

Η Formula 1 δεν πατάει φρένο και το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2024 συνεχίζεται, αυτή τη φορά με πεδίο μάχης το σιρκουί πόλης της Τζέντα, στη Σαουδική Αραβία. Καμία σχέση με το Μπαχρέιν, με το Corniche circuit να είναι ταχύτατο, με ροή και 27 στροφές – περισσότερες από κάθε άλλη πίστα/σιρκουί στο πρόγραμμα.

F1 FANTASY

Παρότι οι απαιτήσεις αλλάζουν, σε ό,τι αφορά στο Fantasy δεν θα κάνω αλλαγές. Η Red Bull Racing έδειξε πως είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο και ο Μαξ Φερστάπεν είναι αυτός στον οποίο ποντάρω και για τους διπλούς βαθμούς.

Έτσι όπως είναι φέτος το παιχνίδι, αν έχεις Φερστάπεν-Red Bull, δεν έχει στην ομάδα σου κάποιον από την πρώτη πεντάδα. Άρα κοιτώντας πιο πίσω, θα επιμείνω με την RB ποντάροντας στον Ντάνιελ Ρικάρντο, στην ταχύτητα του Νίκο Χούλκενμπεργκ που μου έδωσε πολύτιμους βαθμούς στο Σακχίρ αλλά και στον αξιόμαχο Άλεξ Άλμπον.

Η τρίτη μου ομάδα, με την εναλλακτική σύνθεση, που βασίζεται κυρίως στη McLaren, δεν έπιασε πολλά ψάρια στην πρεμιέρα. Όμως στη Σαουδική Αραβία η ιστορική ομάδα θα είναι πιο δυνατή, της ταιριάζει περισσότερο η αγωνιστική διαδρομή.

Τέλος, μιας και οι τοίχοι είναι εφιαλτικά κοντά, δεν είναι αγώνα για να εκμεταλλευτείτε… κανονάκια και chips. Αρκεί μία επαφή με τη μπαριέρα για να πάνε στράφι.