F1 Fantasy: Δυναμική εκκίνηση για όσους στήριξαν Verstappen

×

Ο πρώτος από τους 24 γύρους της πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και μαζί με τον Ολλανδό παγκόσμιο πρωταθλητή έχουν λόγους για να χαμογελούν και όσοι επέλεξαν τον ίδιο ή/και το μονοθέσιο της Red Bull για την ομάδα τους. Αυτή η επιλογή δεν ήταν τόσο αυτονόητη όσο πχ πέρυσι, αφού παρά την προφανή υπεροχή της η Αυστριακή ομάδα και οι οδηγοί της ήταν τόσο ακριβά assets που σχεδόν εξαφάνιζαν ολόκληρο το budget των 100 εκατομμυρίων, χωρίς να αφήνουν περιθώρια για άλλες καλές επιλογές.

 F1 FANTASY

Ο Αlbon ήταν ο πιο δημοφιλής οδηγός μεταξύ των μάνατζερ του Fantasy παγκοσμίως αλλά στον πρώτο αγώνα δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, όπως άλλωστε και η RB που επέλεξαν οι περισσότεροι για δεύτερη ομάδα τους.

Στη λίγκα F1 ΑΝΤ1 που πλησιάζει τα 1.000 μέλη, στις πρώτες θέσεις βρίσκουμε δύο ομάδες του Στέλιου Μοδια, που επέλεξε να χρησιμοποιήσει το Extra DRS Boost από το πρώτο κι όλας GP, όπως και όλοι οι υπόλοιποι CEOs που βρίσκουμε στην πρώτη δεκάδα.

Ωστόσο, αυτή η τακτική επιλογή ίσως δεν αποδειχθεί τόσο αποδοτική σε βάθος χρόνου, καθώς τα GP που περιλαμβάνουν αγώνες Sprint έχουν περισσότερους πόντους να δώσουν και εκεί ο τριπλασιασμός είναι πιο χρήσιμος. Θυμίζουμε πως το καθένα από τα 6 "chips" μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια της σεζόν, συνεπώς πρέπει να επιλέξετε πολύ προσεκτικά το timing για να τα χρησιμοποιήσετε...