O Ben Sulayem θεωρεί «επιβλαβές για το άθλημα» το ζήτημα Horner

×

Μαρία Ανδρεάδη

Μετά τις κατηγορίες από υπάλληλο της Red Bull Racing ενάντια στον Christian Horner για ανάρμοστη συμπεριφορά, θέση πήρε δημόσια ο πρόεδρος της FIA, Ben Sulayem, για το ζήτημα που είχε θεωρηθεί λήξαν, μέχρι τη διαρροή των συνομιλιών του Βρετανού.

Christian Horner - Ben Sulayem

Στο αγωνιστικό τριήμερο του Μπαχρέιν, ο Horner εμφανίστηκε πλάι στη σύζυγό του, Geri Halliwell, προσπαθώντας να περάσει το μήνυμα ότι οι δύο τους παραμένουν ενωμένοι παρά τις κατηγορίες.

Ωστόσο, ιδιαίτερα δυσαρεστημένος παραμένει με τις εξελίξεις ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας. «Είναι επιβλαβές για το άθλημα,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sulayem. «Είναι επιβλαβές σε ανθρώπινο επίπεδο

Η υπόθεση, όμως, φαίνεται να μην έχει μπει στο ράφι. Την Τετάρτη πριν την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν, ανακοινώθηκε επίσημα από την ανεξάρτητη εταιρεία που ανέλαβε τη διερεύνηση της καταγγελίας ότι το αίτημα απορρίφθηκε. Μία μέρα αργότερα, κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών, κυκλοφόρησε σε 200 μέλη των paddock ένα αρχείο με στοιχεία από τις φερόμενες συνομιλίες του Βρετανού με την εν λόγω υπάλληλο. Ανάμεσα στους παραλήπτες, ήταν η Liberty Media, η F1, η FIA και οι επικεφαλής των ομάδων.

Θα ανοίξει, άραγε, νέος κύκλος ερευνών σε βάρος του προσωπάρχη της Red Bull Racing;