F1 Fantasy - Οι ομάδες μου - Του Πάνου Σεϊτανίδη

×

Πάνος Σεϊτανίδης

Φτιάξε την ομάδα σου στο F1 Fantasy και κέρδισε πλούσια δώρα

Βασανίζω χρόνια τώρα το μυαλό μου με το F1 Fantasy. Συνήθως «έχανα» αγωνιστικά τριήμερα γιατί ξεχνούσα να αλλάξω τις ομάδες μου αλλά πέρυσι, τα πρωτοπαλίκαρα της SeitanF1 Team τα είχαν πάει πολύ καλά. Όχι τόσο καλά για να πάρω κανένα βραβείο αλλά με πλασάρισμα στο πάνω ράφι σε όλες τις λίγκες που συμμετείχα.

F1 Fantasy

Φέτος ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει. Αισθητά. Το budget δεν είναι αρκετό και οι επιλογές αποτελούν σπαζοκεφαλιά. Με λίγα λόγια, αν επιλέξεις κορυφαίο οδηγό και κορυφαία ομάδα, τότε οι επόμενοι τέσσερις οδηγοί και η δεύτερη ομάδα σου, θα αποτελούν εν πολλοίς συμβιβασμό. Πάμε να δούμε πως μοίρασα την τράπουλα στις 3 ομάδες που ετοίμασα.

SeitanF1 Team
Πως να ποντάρεις κόντρα στον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαξ Φερστάπεν, πως να ποντάρεις κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Red Bull Racing; Αυτές είναι λοιπόν οι βασικές επιλογές και αυτόματα μου «έφαγαν» το 58% του προϋπολογισμού μου! Με τα χρήματα που απέμεναν, πήρα το ρίσκο μου με την ομάδα που θεωρώ πως θα έχει τη μεγαλύτερη βελτίωση: τη Visa Cash App RB. Την έβαλα δεύτερη ομάδα και επέλεξα και τους δύο οδηγούς της, ποντάροντας ξεκάθαρα πάνω στον Ντάνιελ. Στα 7 εκ. δολάρια ο μαχητικός Άλεξ Άλμπον αποτελεί μία εξαιρετική value for money επιλογή ενώ έκλεισα τη σύνθεση με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ. Δεν πιστεύω πως η Haas θα κάνει κάτι αλλά η εμπειρία του Γερμανού θα βοηθήσει να με πετάω στα σκουπίδια βαθμούς. Όσο για το… «κανονάκι» μου, επέλεξα διπλή βαθμολόγηση από τον Φερστάπεν. Τι ποιο λογικό;

SeitanF1 Team 2
Ίδια λογική, παρόμοιες επιλογές, με μοναδική διαφοροποίηση τον Πιερ Γκασλί αντί του Χούλκενπεργκ. Η Alpine θα ζοριστεί στο ξεκίνημα αλλά ο Γάλλος είναι πεισματάρης και καλός για τα λεφτά του.

SeitanF1 Team 3
Αυτή είναι η «τρελή» ομάδα μου. Όλα τα παραπάνω, θα τα κάνει ένα σωρό κόσμος ενώ αυτή τη σύνθεση, λίγοι θα την επιλέξουν. Κοινά στοιχεία με την πρώτη ομάδα είναι η φουλ εμπιστοσύνη στην RB αλλά και τον Άλμπον. Όμως έχω τραβήξει ένα «χ» στους ταύρους κι έχω παίξει τα ρέστα μου στη McLaren. Δεν εντυπωσίασε στις δοκιμές αλλά όσα έκανε πέρυσι, σε συνδυασμό με το απίστευτο δίδυμο που έχει πίσω από το τιμόνι, ήταν αρκετά για να με πείσουν να πάρω το ρίσκο.