Το θρίλερ της Ατλάντα έδειξε την άγρια ομορφιά του NASCAR

×

Πάνος Σεϊτανίδης

Το NASCAR Cup Series ήρθε στην Ελλάδα με το ΑΝΤ1+ να προσφέρει LIVE όλους τους αγώνες του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ωκεανού. Και μετά από μόλις δύο αγώνες, έχει ήδη κερδίσει τους Έλληνες petrolheads.

NASCAR

Πως όχι άλλωστε, αφού μετά την επεισοδιακή πρεμιέρα του 2024 με το Daytona 500, ήρθε το Atlanta Ambetter Health 400 για να μας αφήσει με ανοιχτό το στόμα με το συγκλονιστικό φινάλε του!

View this post on Instagram

A post shared by NASCAR (@nascar)

Μετά από 260 γύρους καταιγιστικής δράσης και 400 μίλια στο όριο, με δέκα περιόδους κίτρινης σημαίας, 14 οδηγούς να περνούν από την πρώτη θέση της κατάταξης κι αυτή να αλλάζει συνολικά χέρια 48 φορές (!), χρειάστηκε το φώτο-φίνις για να καθορίσει ξανά τον νικητή.

Μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν δύο οι διεκδικητές αλλά τρεις, με τη νίκη να κρίνεται για μόλις 3 χιλιοστά του δευτερολέπτου – διαφορά που είναι η τρίτη μικρότερη στην ιστορία του NASCAR!

NASCAR

Αυτός που πανηγύρισε ήταν ο Daniel Suarez της Trackhouse Racing! Ο Μεξικανός επέλεξε την εξωτερική με το No. 99 Chevrolet και κατάφερε να επικρατήσει στο νήμα του πρωταθλητή του 2023, Ryan Blaney που είχε επιλέξει την εσωτερική με το Νο.12 Ford και του Kyle Busch που είχε βρεθεί ανάμεσά τους με το Νο. 8 Chevrolet.

Αυτό το επικό φινάλε μας άνοιξε την όρεξη για ακόμα περισσότερη δράση από το κορυφαίο αμερικανικό πρωτάθλημα στις (ως επί το πλείστον) οβάλ πίστες. Κι αυτή συνεχίζεται δίχως διακοπή, με τον επόμενο αγώνα να έρχεται την προσεχή Κυριακή! Το Pennzoil 400 θα φιλοξενηθεί στην πίστα του Λας Βέγκας, θα ξεκινήσει στις 22.30 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί LIVE από το ΑΝΤ1+ σε περιγραφή του Πάνου Σεϊτανίδη!