Podcast: Καρό Σημαία - Φάκελος «Χάμιλτον στη Ferrari»

×

Λίγο πριν τα μονοθέσια μπουν ξανά στην πίστα του Μπαχρέιν για το πρώτο GP του 2024, το antenna.gr/f1 εγκαινιάζει το podcast της Formula 1 που θα μας συνοδεύσει σε όλη τη σεζόν, με αναλύσεις για σημαντικά γεγονότα, αποκλειστικές συνεντεύξεις και βέβαια τον απόηχο των 24 Grand Prix της χρονιάς.

Κώστας Ψάρρας - Πάνος Σεϊτανίδης

Ο Κώστας Ψάρρας και ο Πάνος Σεϊτανίδης γνωρίζονται για περισσότερα από 20 χρόνια και έχουν συνεργαστεί σε περιγραφές Formula 1. Τώρα, ήρθε η στιγμή να ξανασμίξουν στο podcast του antenna.gr/f1 για να κουβεντιάσουν για το αγαπημένο τους θέμα.

Καρό σημαία

Αναμένοντας το πραγματικό πρώτο δείγμα γραφής από τα ανανεωμένα μονοθέσια, το πρώτο podcast της χρονιάς δεν καταπιάνεται με παρακινδυνευμένες προβλέψεις και εκτιμήσεις. Το σημαντικότερο θέμα της off season, αυτό που χαρακτηρίστηκε από πολλούς «η μεταγραφή του αιώνα», ήταν η μετακίνηση του Lewis Hamilton από την Mercedes στη Ferrari από το 2025. Από αυτό πιάνονται οι πρωταγωνιστές της «Καρό Σημαίας» κοιτάζοντας όμως όχι μόνο τα προφανή αλλά και τα παράπλευρα οφέλη και απώλειες που μπορεί να φέρει στην F1 αυτή η κίνηση. Απολαύστε το...