Φτιάξε την ομάδα σου στο F1 Fantasy και κέρδισε πλούσια δώρα

×

Έχεις όνειρο να γίνεις CEO σε μια ομάδα της Formula 1 και να επιλέγεις οδηγούς και μηχανικούς όπως ο Κρίστιαν Χόρνερ και ο Τότο Βολφ; Είσαι φανατικός της F1 και δεν χάνεις αγώνα; Είσαι καλός στα προγνωστικά και μπορείς να προβλέψεις ποιος οδηγός και ποιο μονοθέσιο θα τα πάει καλά σε κάθε Grand Prix; Τότε το F1 Fantasy είναι το παιχνίδι σου! Φτιάξε τις ομάδες σου, μπες στη λίγκα F1 ANT1 και προσπάθησε να γίνεις ο πρωταθλητής που στο τέλος της σεζόν θα κερδίσει ένα μεγάλο δώρο!

F1 Fantasy

Μην αργείς… Οι συμμετοχές για το Grand Prix του Bahrain κλείνουν λίγη ώρα πριν από την έναρξη των κατατακτήριων δοκιμών. Στη μάχη για τον τίτλο κάθε αγώνας μετράει.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν

Το F1® Fantasy είναι δωρεάν. Απλώς συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας F1® ή εγγραφείτε. Μετά μπείτε στο https://fantasy.formula1.com/en/leagues/join/P4UWAMZ3A09 για να βάλετε την ομάδα ή τις ομάδες σας στη λίγκα F1 ANT1.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μπείτε στη λίγκα μας με αυτόν τον κωδικό: P4UWAMZ3A09

Δημιουργήστε από μία ως 3 ομάδες

Κάθε ομάδα αποτελείται από 5 οδηγούς και 2 κατασκευαστές. Μείνετε εντός του ορίου κόστους των 100 εκατομμυρίων.

Δώστε στην ομάδα σας ένα όνομα και, στη συνέχεια, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας F1® ή δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό F1® όταν σας ζητηθεί.

Ενίσχυση DRS

Επιλέξτε ποιος οδηγός θα κερδίσει διπλούς πόντους σε κάθε GP.

Επιλέξτε έναν οδηγό στην ομάδα σας για να λάβετε το DRS Boost. Οποιοσδήποτε οδηγός στην ομάδα σας μπορεί να λάβει το DRS Boost που θα διπλασιάσει τη βαθμολογία του για αυτό το Grand Prix.

Βοήθειες

Οι ομάδες F1® φέρνουν συνεχώς αναβαθμίσεις για τα αυτοκίνητά τους και οι μάρκες μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της ομάδας σας.

Κάθε μάρκα θα ταιριάζει σε διαφορετικές καταστάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είτε σας βοηθά να κάνετε αλλαγές χονδρικής στη γκάμα σας είτε δίνετε σε έναν οδηγό έναν τεράστιο πολλαπλασιαστή βαθμολογίας x3, υπάρχει ένα τσιπ που μπορεί να σας βοηθήσει. Υπάρχουν έξι διαθέσιμες μάρκες, αλλά κάθε μία μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια της σεζόν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο μία ανά αγώνα, γι' αυτό επιλέξτε προσεκτικά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες διαθέσιμες μάρκες, επισκεφθείτε τη σελίδα Συχνές ερωτήσεις στο F1 Fantasy.

Εδώ οι αναλυτικοί κανονισμοί και ο τρόπος βαθμολόγησης https://fantasy.formula1.com/en/game-rules

Μεταγραφές

Ρυθμίστε το lineup σας για κάθε αγώνα με μεταφορές.

Έχετε 2 δωρεάν μεταγραφές πριν από κάθε αγώνα για κάθε ομάδα που διαχειρίζεστε. Εάν κάνετε περισσότερες από τις 2 μεταγραφές, κάθε επιπλέον μεταφορά θα επιφέρει ποινή 10 πόντων για την ομάδα σας.

Μία αχρησιμοποίητη δωρεάν μεταγραφή θα μεταφερθεί στον επόμενο αγώνα.

Δώρα νικητών

Το παιχνίδι διοργανώνεται από την επίσημη ιστοσελίδα της F1 και διέπεται από τους όρους που περιγράφονται εκεί https://fantasy.formula1.com/en/terms . Το Αntenna.gr/f1 έχει την ευθύνη αποκλειστικά για τα δώρα που θα κερδίσουν οι νικητές της λίγκας F1 ANT1, όμως με την ίδια συμμετοχή διεκδικείτε και τα μεγάλα δώρα που προσφέρει η F1  https://fantasy.formula1.com/en/prizes

Το μεγάλο δώρο που θα κερδίσει στο τέλος της σεζόν ο νικητής του πρωταθλήματος F1 ANT1 θα ανακοινωθεί προσεχώς, μαζί με τα υπόλοιπα δώρα αυτών που θα βρεθούν στις πρώτες θέσεις της τελικής βαθμολογίας.

Μέσα από το Αntenna.gr/f1 και τα social media F1.Ant1 μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο του πρωταθλήματος και τη βαθμολογία της λίγκας μετά από κάθε αγώνα, ενώ οι συντάκτες μας θα προτείνουν αλλαγές σε κάθε GP για τη συγκέντρωση περισσότερων πόντων!