Παρουσιάστηκε η RB20

×

Η Red Bull παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο την Πέμπτη 15/02 στο Μίλτον Κέινς στην Μ.Βρετανία.

Στην παρουσίαση της RB20 παρευρέθηκαν ο Max Verstappen, ο Sergio Perez και ο Christian Horner.

Σε δηλώσεις του ο Verstappen τόνισε πως: «Μου αρέσει αυτό που έχει κάνει η ομάδα. Δεν είναι ένα συντηρητικό αυτοκίνητο. Δεν επαναπαύτηκαν στο ότι πέρυσι είχαμε ένα φανταστικό αυτοκίνητο και με μικρές αλλαγές να προσπαθήσουν να το κάνουν απλά λίγο πιο γρήγορο. Ηταν αρκετά τολμηροί και επιθετικοί και αυτό μου αρέσει. Ολοι είναι πολύ θετικοί και με ισχυρό κίνητρο κι εγώ είμαι ενθουσιασμένος που σιγά σιγά μαθαίνω το νέο αυτοκίνητο. To έχω οδηγήσει μόνο με βροχή που δεν είναι εύκολο να καταλάβεις πολλά, επομένως περιμένω τις τρεις ημέρες δοκιμών στο Μπαχρέιν την άλλη εβδομάδα. Οσο για τη σχέση μου με τον Christian Horner, τίποτα δεν έχει αλλάξει και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν. Η σχέση μας είναι καλή και παραμένω συγκεντρωμένος στη δουλειά μου».

Ο Christian Horner αναφερόμενος στην έρευνα που διεξάγεται δήλωσε: «Αναπόφευκτα όλα αυτά μας έχει αποσπάσει την προσοχή. Η ομάδα όμως είναι ενωμένη. Όλοι είναι αφοσιωμένοι στη νέα αγωνιστική σεζόν και η υποστήριξη που έχουμε είναι τεράστια. Σε τέτοιες περιπτώσεις βλέπεις πόσο ενωμένη είναι η ομάδα και η στήριξη που μου παρείχαν όλοι ήταν τρομερή. Έχουν γίνει ορισμένες κατηγορίες τις οποίες αρνούμαι πλήρως. Η έρευνα, την οποία σέβομαι απόλυτα, είναι σε ισχύ στο παρασκήνιο ενώ προετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν και ελπίζω να ολοκληρωθεί σύντομα. Η σχέση μου με τους μετόχους και τους οδηγούς παραμένει εξαιρετική. Ο Max είναι όπως πάντα πολύ αφοσιωμένος σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από όλους».

Οι δοκιμές ενόψει της νέας σεζόν της Formula 1 θα διεξαχθούν το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου στο Μπαχρέιν, στην πίστα που η «αυλαία» της καινούριας χρονιάς θα ανοίξει το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Ο Sergio Perez έχει ένα μήνυμα για τους Έλληνες φανς της F1:

Ο Πάνος Σεϊτανίδης μας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες από την παρουσίαση της Red Bull:

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Red Bull, με το οποίο η αυστριακή ομάδα καλείται να υπερασπιστεί τα κεκτημένα.

Red Bull

Red Bull