Νέο συμβόλαιο με την McLaren για τον Norris

×

O Lando Norris υπέγραψε ένα «παρατεταμένο πολυετές» συμβόλαιο με την McLaren.

Lando Norris

Ο Norris έκανε ντεμπούτο στην Formula 1 με τη McLaren το 2019, ενώ η παρελθούσα σεζόν ήταν η πλέον ανταγωνιστική της καριέρας του, καθώς πήρε τη δεύτερη θέση σε έξι αγώνες και κατετάγη έκτος στη βαθμολογία των οδηγών.

Η συνεργασία του 24χρονου Βρετανού με τη McLaren έληγε στο τέλος του 2025, οπότε θα αποτελούσε «στόχο» για ομάδες όπως η Red Bull και η Audi που «μπαίνει» στη Formula 1 το 2026.

«Έχω μεγαλώσει με τη McLaren κι αισθάνομαι σπίτι μου εδώ, η ομάδα είναι σαν οικογένεια για μένα» αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Norris και συνεχίζει: «Το ταξίδι μέχρι τώρα ήταν συναρπαστικό, είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά η περυσινή σεζόν έδειξε την επιθυμία μας να επιστρέψουμε στον ανταγωνισμό στις πρώτες θέσεις του γκριντ. Η δουλειά που έκαναν ο Zak, ο Andrea και όλη η ομάδα τον τελευταίο χρόνο ήταν απίστευτη και είμαι σίγουρος ότι θα διεκδικήσω νίκες με τη McLaren. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δημιουργήσω περισσότερες εκπληκτικές αναμνήσεις και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά με όλους στο MTC για τα επόμενα χρόνια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη McLaren (@mclaren)