Άγνοια έχει ο Sargeant για το μέλλον του

×

Γιώργος Ανανίδας

Καθόλου σίγουρος δεν είναι ο Logan Sargeant για το αν θα αποτελεί μέλος του grid της Formula 1 το 2024, με την τελική απόφαση της Williams να αναμένεται μετά το φινάλε της σεζόν στο Άμπου Ντάμπι.

Logan Sargeant

Ο Αμερικανός οδηγός είχε μία πολύ δύσκολη πρώτη σεζόν στη Formula 1 με πολλές εξόδους, συγκρούσεις και τετακέ. Την ίδια ώρα, ο teammate του, Alex Albon έχει συλλέξει 27 βαθμούς.

Η δεύτερη θέση στη Williams είναι η μοναδική κενή στο grid για το 2024 και η βρετανική ομάδα περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν για να πάρει την απόφασή της σχετικά με την περίπτωση του Sargeant και του τι μέλλει γενέσθαι.

Ο 22χρονος ανέβηκε στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού απότομα, αφού πέρασε μόλις μία σεζόν στην F2 ως μέλος της ακαδημίας της Williams.

Η ομάδα του αείμνηστου Frank Williams με επικεφαλής τον James Vowles έθεσε στόχους για φέτος στον Sargeant, αλλά παραμένει άγνωστο το κατά πόσο τους πέτυχε.

Η πρώτη του βαθμολόγηση πάντως ήρθε στο Όστιν, όπου ανέβηκε στη 10η θέση μετά τον αποκλεισμό των Lewis Hamilton και Charles Leclerc.

Όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελευταίου αγωνιστικού τριημέρου στο Άμπου Ντάμπι, εάν νιώθει πως θα βρίσκεται στο grid και το 2024, ο Αμερικανός απάντησε:

«Καλή ερώτηση. Ειλικρινά, δεν ξέρω. Για μένα, πρέπει να το πηγαίνω αγώνα με τον αγώνα.

Από την πλευρά μου, σαν οδηγός, όλα πάνε πολύ καλύτερα τελευταία, εδώ και αρκετούς γύρους.

Προσπαθώ απλά να κάνω τη δουλειά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και πιστεύω πως έτσι όπως το έχω πάει τελευταία, δεν υπάρχουν προβλήματα προς το μέρος μου» επεσήμανε ο Sargeant, δείχνοντας αισιόδοξος.