GP Λας Βέγκας: Οι οδηγοί μιλούν για το πιο εκκεντρικό τριήμερο της χρονιάς

×

Μαρία Ανδρεάδη

Πηγή: https://f1tracktalk.com/ 

Μπορεί η αγωνιστική δράση να μην έχει ξεκινήσει ακόμη στο Λας Βέγκας, όμως τα… προεόρτια έχουν δώσει τον παλμό για ένα σόου δίχως προηγούμενο!

GP - ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ

Το Λας Βέγκας έχει ήδη υποδεχθεί τον λαμπερό κόσμο της Formula 1, όμως τον έχει προσαρμόσει στον εκκεντρικό, κιτς χαρακτήρα της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ! Αναρωτιέται κανείς εάν υπάρχουν περισσότεροι οδηγοί από… Έλβις Πρίσλεϊ -και η απάντηση είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, όχι.

GP - ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ

Και μπορεί να μην έχουμε ακούσει τον ήχο των κινητήρων να αντηχεί στους πολύβουους δρόμους του Λας Βέγκας, αλλά οι οδηγοί έχουν ήδη πολλά να πουν για αυτό το δίχως προηγούμενο σόου.

GP - ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ

“Είναι πολύ ωραία, είναι πάντα πολύ ωραία φυσικά. Το να βρίσκεσαι στο Βέγκας νηφάλιος είναι σίγουρα μοναδικό,” είπε με χιούμορ πάντα ο Daniel Ricciardo. “Αισθάνομαι σαν να βρισκόμαστε σε ταινία. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ για να το βιώσω πρώτη φορά.”

GP - ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ

Την προηγούμενη φορά που ο Αυστραλός είχε βρεθεί στο Λας Βέγκας, βρισκόταν εκτός καθηκόντων και είχε για παρέα τον Charles Leclerc.

GP - ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ

“Είναι πολύ διαφορετικά, την τελευταία φορά που ήμουν εδώ είχα έρθει για να διασκεδάσω,” είπε χαρακτηριστικά ο Μονεγάσκος. “Αυτό το τριήμερο δεν υπάρχει κάποιο πάρτι προγραμματισμένο. Ίσως υπάρξει το βράδυ του Σαββάτου, αν υπάρξει νίκη, αλλά μόνο εάν υπάρξει νίκη!“

Ο Valtteri Bottas επίσης εντυπωσιάστηκε από το κλίμα στη Νεβάδα. “Είναι αρκετό εντυπωσιακό, υπάρχει πολλή ανυπομονησία, και υπάρχει λόγος για αυτό. Είναι ένα μοναδικό μέρος για ένα Grand Prix κι έχει γίνει σπουδαία δουλειά,” επαίνεσε τη διοργάνωση ο Φινλανδός.

GP - ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FORMULA 1® (@f1)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FORMULA 1® (@f1)