Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ferrari και Leclerc

×

Γιώργος Ανανίδας

Η Ferrari θέλει οπωσδήποτε να δεσμεύσει μακροπρόθεσμα τον Charles Leclerc και το δείχνει εμπράκτως, γνωρίζοντας ότι η σεζόν ολοκληρώνεται και ότι το συμβόλαιο του Μονεγάσκου λήγει στο τέλος του 2024.

Charles Leclerc

Η ιταλική ομάδα δεν σκοπεύει να αφήσει τον πεντάκις νικητή Grand Prix να αποχωρήσει. Καιρό τώρα οι φήμες και τα δημοσιεύματα μιλούν για την απόγνωση των «κόκκινων» να επεκτείνουν τη συμφωνία με τον Leclerc, όμως δεν υπήρχε τίποτα χειροπιαστό, παρά μόνο θεωρίες.

Πλέον, τα πράγματα σοβαρεύουν. Η Ferrari φέρεται να ξεκίνησε επίσημα τις διαπραγματεύσεις με τον 25χρονο, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο και το «Corriere della Sera» και πλέον στοχεύει στο να τον πείσει να υπογράψει ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο, ώστε να τον δεσμεύσει στο Μαρανέλο για… πάντα.

Θεωρητικά, και οι δύο πλευρές επιθυμούν την ανανέωση, με τον Leclerc να έχει γνωστοποιήσει πολλές φορές την αγάπη του για τη θρυλική ομάδα και με τη Ferrari να στηρίζει το επόμενό της πρωτάθλημα πάνω του.

Οι φήμες περί μετακίνησης του Μονεγάσκου σε άλλη ομάδα έχουν εκλείψει πια, εφόσον Red Bull Racing, McLaren και Mercedes έχουν πάψει εδώ και καιρό να θεωρούνται ρεαλιστικές επιλογές.