Wolff: «Το χειρότερό μου τριήμερο στην F1»

×

Γιώργος Ανανίδας

Ο επικεφαλής της Mercedes χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το αγωνιστικό τριήμερο που διήνυσε η ομάδα του στο Σάο Πάολο, τονίζοντας μάλιστα πως χειρότερο δεν θυμάται να έχει περάσει στη μακρά θητεία του στη Formula 1.

Toto Wolff

Έχοντας δώσει μεγάλες παραστάσεις σε Ηνωμένες Πολιτείες και Μεξικό και επιστρέφοντας στο μέρος όπου το 2022 κυριάρχησαν, τα «ασημί βέλη» ανέμεναν μία ακόμα δυνατή εμφάνιση στο Ιντεργλάγκος.

Αντιθέτως όμως, ήταν μία άσχημη εμπειρία για τη γερμανική ομάδα, με τους Lewis Hamilton και George Russell να μη βρίσκουν ρυθμό ούτε στις κατατακτήριες, ούτε στο Sprint και ούτε στον αγώνα.

Ο Toto Wolff ήταν άκρως απογοητευμένος με το αποτέλεσμα και την εικόνα των W14 στην πίστα και δήλωσε μπερδεμένος με όσα είδε.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του αυστριακού επικεφαλής:

«Ψήγματα απόδοσης υπάρχουν, αλλά δεν μας κάνει να είμαστε οι ταχύτεροι για λίγο, όταν κατάλήγουμε 8οι. Για εμένα προσωπικά, ήταν το χειρότερο τριήμερο τα τελευταία 13 χρόνια.

Πολύ απογοητευτικό. Ταυτόχρονα, απαράδεκτο. Έχουμε μία γερή βάση, μία δυνατή ομάδα και αυτό δεν φάνηκε καθόλου σήμερα.

Εδώ και τρεις αγώνες τερματίζουμε στη 2η θέση δυναμικά, και οι δυο τους ζορίζουν τον Μαξ και μία εβδομάδα μετά είμαστε στο πουθενά.

Πιστεύω ότι αυτό δεν μας χαρακτηρίζει» επεσήμανε ο Wolff.