F1 Academy: Η Marta Garcia μιλά για τον πρώτο της παγκόσμιο τίτλο

×

Μαρία Ανδρεάδη

Πηγή: https://f1tracktalk.com/ 

Η πρώτη σεζόν της F1 Academy ολοκληρώθηκε στο Όστιν του Τέξας και το μεγάλο φινάλε μεταδόθηκε ζωντανά κι αποκλειστικά για την Ελλάδα μέσω του ΑΝΤ1+. Η Marta Garcia στέφθηκε πρωταθλήτρια ήδη από τον πρώτο αγώνα του τριημέρου, ενώ η Prema κατοχύρωσε και το πρωτάθλημα ομάδων την ύστατη στιγμή.

Marta Garcia

Κάνοντας μία ανασκόπηση του τελευταίο γύρου, η Ισπανίδα παραδέχεται ότι ήταν μία συγκινητική στιγμή. “Είναι απίστευτο, ανάμεικτα συναισθήματα, πολλά συναισθήματα,” εξέφρασε. “Όταν πέρασα τη γραμμή του τερματισμού, είχα βουρκώσει, έκλαιγα. Αλλά ήταν λόγω όλης της δουλειάς που κάναμε φέτος, δουλεύοντας με την ομάδα τόσο σκληρά, στον προσομοιωτή, εκτός πίστας, παντού.”

“Εντός πίστας είχαμε πολλές δύσκολες μέρες,” παραδέχθηκε η 23χρονη. “Είχαμε πολλούς μήνες από τον Μάιο μέχρι τον Ιούλιο, που δουλεύαμε πολύ στους αγώνες, οπότε είναι σπουδαίο. Έχουμε το αίσθημα ότι τα καταφέραμε μετά από όλη αυτήν τη δουλειά.”

Από το 2024, η F1 Academy θα αποτελεί υποστηρικτική κατηγορία της Formula 1, κι έτσι θα την απολαύσουμε με 7 γύρους σε 3 διαφορετικές ηπείρους και σε ζωντανή μετάδοση.