Δεν θα κάτσει να… κοιτάει την McLaren η Aston Martin, αναβαθμίσεις για την AMR23

×

Γιώργος Ανανίδας

Στην αντεπίθεση σκοπεύει να περάσει η Aston Martin, σύμφωνα με τον αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας, Mike Krack ο οποίος τόνισε πως η μοίρα είναι στα χέρια τους και δεν θα παραχωρήσουν την 4η θέση στους κατασκευαστές τόσο εύκολα στην McLaren.

Aston Martin

Με αναβαθμίσεις στην AMR23 θα εμφανιστεί η βρετανική ομάδα στο Όστιν του Τέξας αυτό το τριήμερο. Η Aston Martin ξεκίνησε φανταστικά τη σεζόν με τον Fernando Alonso να πετυχαίνει έξι βάθρα στα πρώτα επτά Grand Prix.

Έκτοτε, οι αντίπαλοι έχουν προφτάσει και έχουν ξεπεράσει την ομάδα του Σίλβερστοουν, με τις Mercedes και Ferrari να βρίσκονται ήδη ψηλότερα στην κατάταξη των κατασκευαστών, ενώ η McLaren απέχει πια μόλις 11 βαθμούς.

Η ομάδα του Γουόκινγκ έχει σκοράρει 104 βαθμούς στους τελευταίους τρεις αγώνες, ενώ η Aston Martin μόλις 15. Πάνω σε αυτό το κομμάτι μίλησε ο επικεφαλής, Mike Krack επισημαίνοντας πως όλα εξαρτώνται από την ομάδα του.

«Το πεπρωμένο είναι πάντα στα χέρια σου. Πρέπει να προσπαθήσεις να βελτιώσεις το μονοθέσιο, πράγμα το οποίο προσπαθούμε τώρα να κάνουμε. Και έπειτα, θα παλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε» δήλωσε ο τεχνικός από το Λουξεμβούργο.