Στην βελτίωση της επικοινωνίας τους στοχεύουν στην Alpine

×

Γιώργος Ανανίδας

Στην παραδοχή πως πρέπει να βελτιωθεί ως προς το επικοινωνιακό κομμάτι της προχώρησε η Alpine, μετά την ένταση που προκλήθηκε στο Grand Prix Ιαπωνίας μεταξύ των δύο οδηγών της.  

Alpine

Θυμωμένος έφυγε από την πίστα της Σουζούκα ο Pierre Gasly, αφότου χρειάστηκε να παραχωρήσει την 9η θέση στον Esteban Ocon, έπειτα από εντολή της ομάδας. Ο πρώην οδηγός της Alpha Tauri ήταν εκνευρισμένος με αυτήν την απόφαση η οποία πάρθηκε την ύστατη στιγμή, καθώς θεώρησε πως αυτό δεν ήταν απαραίτητο, εφόσον ήταν ταχύτερος.

Ο αναπληρωτής επικεφαλής της γαλλικής ομάδας, Bruno Famin μίλησε αναλυτικά για το τι συνέβη, τονίζοντας πως μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερη δουλειά στο pitwall και να έχει ξεκαθαριστεί  η κατάσταση προς τον Gasly. Παράλληλα, επεσήμανε πως προτεραιότητα της Alpine θα είναι πάντα το όφελος της ομάδας.

«Προτεραιότητά μας πάντα είναι να παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς κάθε τριήμερο. Είδαμε την ευκαιρία με τον Pierre ο οποίος είχε πιο φρέσκα ελαστικά και μπορούσε να παλέψει για την 8η θέση. Έπρεπε να προσπαθήσουμε.

Η επικοινωνία μας μαζί του ίσως να μην ήταν ιδανική και μελλοντικά θα φροντίσουμε να είναι. Και οι δύο οδηγοί έχουν μεγάλο κίνητρο και επιθυμούν διακαώς επιτυχίες για την ομάδα και τα αποτελέσματά της. Χαίρομαι πολύ που αυτή είναι η κατάσταση εντός της ομάδας» δήλωσε ο Famine.