Mike Krack: «Το ηθικό μας είναι δυνατό»

×

Μαρία Ανδρεάδη

Το 2023 είναι μία χρονιά με πολλά… σκαμπανεβάσματα για την Aston Martin που φαίνεται να έχει χάσει σημαντικό έδαφος από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα. Οι αναβαθμίσεις της βρετανικής ομάδας όχι μόνο δεν τη βοήθησαν, αλλά ούτε κρίθηκαν επαρκείς απέναντι στις αντίστοιχες προσθήκες των Mercedes και Ferrari, πέφτοντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Ακόμη και η McLaren που βρίσκεται πίσω από την Aston Martin, θεωρεί ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα προσπεράσουν τα πράσινα μονοθέσια στη βαθμολογία.

Mike Krack

Ο επικεφαλής της ομάδας, Mike Krack, υποστηρίζει ωστόσο ότι δεν έχει πληγεί το ηθικό τους. «Βλέπεις ότι όλοι θέλουν να επιστρέψουμε στο βάθρο, σε όλους άρεσε αυτή η εμπειρία από την αρχή της χρονιάς, οπότε το ηθικό μας είναι δυνατό,» είπε. «Και αυτό πρέπει να διατηρήσουμε.»

«Οι τελευταίοι αγώνες μας έχουν αποδείξει ότι οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να έχει το μειονέκτημα, ανά πάσα στιγμή,» συμπλήρωσε. «Νομίζω ότι υπάρχουν σκαμπανεβάσματα για όλους και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς τι θα συμβεί από τώρα μέχρι το τέλος.»