Christian Horner: «Αναπόφευκτο» το τέλος της κυριαρχίας της Red Bull

×

Μαρία Ανδρεάδη

Πηγή: https://f1tracktalk.com/ 

Εν μέσω απόλυτης κυριαρχίας του Max Verstappen και της Red Bull Racing, ο επικεφαλής της ομάδας, Christian Horner, κατανοεί ότι η δόξα αυτή θα φτάσει κάποια στιγμή στο τέλος της. Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής της ομάδας κατάφερε να πάρει τη 10η συνεχόμενη νίκη του, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Sebastian Vettel.

Christian Horner

«Οι περισσότερες σερί νίκες, φτάνοντας τις 10, είναι αρκετά εντυπωσιακό,» παραδέχτηκε ο Βρετανός. Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν ο Verstappen είχε άγχος προ του αγώνα στην Ιταλία, ο Horner είπε: «Δε νομίζω ότι ήταν αγχωμένος».

«Μπορούσες σίγουρα να δεις ότι ήταν πιο συγκεντρωμένος από ποτέ άλλοτε,» συνέχισε. «Μπορούσες να δεις ότι σίγουρα σήμαινε κάτι για εκείνον.»

Ως προς την κυριαρχία της Red Bull Racing, θεωρεί αξιέπαινο το ότι έχουν κερδίσει το 100% των αγώνων μέχρι στιγμής φέτος. «Αγωνιζόμαστε ενάντια σε μερικούς τεράστιους αντιπάλους, κι απλώς εστιάζουμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά,» συμπλήρωσε.

«Κάποια μέρα, θα μας κερδίσουν. Αυτό είναι αναπόφευκτο, εγγυημένο. Το ερώτημα είναι το πότε, και πρέπει να κάνουμε αυτό το πότε να αργήσει όσο περισσότερο γίνεται,» ολοκλήρωσε.