Πότε επιστρέφει στη δράση ο Ricciardo;

×

Γιώργος Ανανίδας

Δύσκολα θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν το Grand Prix του Κατάρ ο Daniel Ricciardo. Ο Αυστραλός οδηγός της Alpha Tauri έσπασε τον καρπό του χεριού του στις ελεύθερες δοκιμές του Grand Prix Ολλανδίας και κάνει πλέον «αγώνα», για να επιστρέψει στις πίστες το συντομότερο δυνατόν.

 Daniel Ricciardo

Κάταγμα υπέστη ο Daniel Ricciardo στο τρακάρισμά του στην οβάλ στροφή του Ζάντφορτ, πριν 10 ημέρες. Αυτό τον έθεσε αυτόματα εκτός του ιταλικού Grand Prix, με τον Αυστραλό να υποβάλλεται σε χειρουργείο στη Βαρκελώνη άμεσα.

Ο Christian Horner μίλησε για τον πρώην οδηγό της Red Bull Racing και τόνισε πως η ανάρρωσή του βρίσκεται σε καλό στάδιο, ωστόσο δεν πιστεύει πως θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για τη Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι στη Σιγκαπούρη, ακόμα και στην Ιαπωνία αν προβλέψουμε πως θα είναι, αισιόδοξοι είμαστε.

Παρόλα αυτά, η ανάρρωσή του πάει καλά, προφανώς το χέρι του βρίσκεται σε ακινησία και περνάει το στάδιο της αποθεραπείας τώρα.

Έχουμε δει μοτοσικλετιστές να γυρνάνε πριν την ώρα τους και αυτό μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη σωματική ζημιά. Οπότε, θέλουμε να βεβαιωθούμε, πως όταν γυρίσει, θα είναι σε απόλυτη ετοιμότητα, πριν μπει στο μονοθέσιο» δήλωσε ο επικεφαλής της Red Bull Racing.