Hamilton και Russell στη Mercedes μέχρι το 2025

×

Μαρία Ανδρεάδη

Πηγή: https://f1tracktalk.com/ 

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνιστικού τριημέρου στη Μόντσα, η Mercedes ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση των συμβολαίων της με τους Lewis Hamilton και George Russell μέχρι το 2025. Οι δύο οδηγοί θεωρούσαν αυτονόητη την κίνηση αυτή, παρά το ότι η επιβεβαίωση αργούσε να έρθει.

Lewis Hamilton - George Russell

“Ονειρευόμαστε καθημερινά να είμαστε οι καλύτεροι και αφιερώσαμε μαζί την τελευταία δεκαετία στην επίτευξη αυτού του στόχου,” δήλωσε ο Lewis Hamilton. “Το να είσαι στην κορυφή δεν συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη ή σε σύντομο χρονικό διάστημα, χρειάζεται δέσμευση, σκληρή δουλειά και αφοσίωση και ήταν τιμή μας να μπούμε στα βιβλία της ιστορίας με αυτήν την απίστευτη ομάδα.”

“Ποτέ δεν είχαμε περισσότερο την επιθυμία να κερδίσουμε. Έχουμε μάθει από κάθε επιτυχία αλλά και κάθε εμπόδιο,” συνέχισε ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής. “Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας, συνεχίζουμε να παλεύουμε ανεξάρτητα από την πρόκληση και θα κερδίσουμε ξανά. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα που με στήριξε τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Η ιστορία μας δεν έχει τελειώσει, είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε περισσότερα μαζί και δε θα σταματήσουμε μέχρι να το κάνουμε.”

Ο George Russell επίσης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα. “Μεγάλωσα με αυτήν την ομάδα από τότε που εντάχθηκα ως μέρος του προγράμματος νέων το 2017,” είπε. “Είναι το σπίτι μου και αισθάνομαι φανταστικά που επεκτείνουμε την ιδιαίτερη σχέση μας μέχρι το 2025.”

“Αφού ανέβηκα στη Mercedes πέρσι, ήθελα να ανταμείψω την εμπιστοσύνη και την πίστη που έδειξαν σε εμένα ο Toto και η υπόλοιπη ομάδα. Η πρώτη μου pole position και η νίκη στον αγώνα πέρσι ήταν ένα αξέχαστο συναίσθημα,” συμπλήρωσε.

“Το πιο σημαντικό όμως, ήταν υπέροχο να συνεργαστούμε με όλους στο Μπράκλεϊ και στο Μπρίξγουορθ για να σημειώσουμε πρόοδο με το μονοθέσιό μας και να προωθήσουμε την ανάπτυξή μας. Η πίστη, το όραμα και η σκληρή δουλειά τους μας εμπνέουν.”

“Έχουμε κάνει κάποια σημαντικά βήματα τους τελευταίους 18 μήνες και δυναμώνουμε ως ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βοηθήσω να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτή τη δυναμική καθώς προχωράμε προς το 2024 και το 2025 καθώς συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στην επιστροφή στην πρώτη θέση,” ολοκλήρωσε ο Βρετανός.