Υπεβλήθη σε χειρουργείο ο Daniel Ricciardo

×

Μαρία Ανδρεάδη

Πηγή: https://f1tracktalk.com/ 

Το απόγευμα της Παρασκευής στο ολλανδικό Grand Prix, ο Daniel Ricciardo είχε μία σύγκρουση με τις μπαριέρες, με αποτέλεσμα να σπάσει τον αριστερό του καρπό και να τεθεί εκτός δράσης.

Daniel Ricciardo

Ο Αυστραλός είχε την ατυχία να βρεθεί μπροστά στην ακινητοποιημένη McLaren του Oscar Piastri, κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών, κι έτσι αποφάσισε να συγκρουστεί με τον τοίχο παρά με τον συναθλητή του, την ύστατη στιγμή.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον οδηγό της AlphaTauri να ταξιδεύει στη Βαρκελώνη την επόμενη ακριβώς μέρα, για να επισκεφθεί τον χειρούργο Xavier Mir, ο οποίος είχε αναλάβει και τον Lance Stroll λίγο πριν την έναρξη της φετινής σεζόν, αφού ο Καναδός είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια προπόνησης με ποδήλατο.

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο τον Ricciardo, μέσω δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: “Γεια σε όλους. Χειρουργήθηκα σήμερα το πρωί, έβαλα για πρώτη φορά μέταλλο οπότε αυτό είναι αρκετά τέλειο. Ευχαριστώ σε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και με εμψύχωσαν. Αυτό δεν είναι εμπόδιο, μόνο κομμάτι της επιστροφής.“

Το ερώτημα είναι εάν ο Αυστραλός θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση ενόψει του τριημέρου στη Μόντσα αυτήν την εβδομάδα. Οι πιθανότητες, ωστόσο, είναι περιορισμένες, με τον Liam Lawson λογικά να επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο grid της Formula 1.