Haas: Ανανέωσαν Magnussen και Hulkenberg για το 2024

×

Γιώργος Ανανίδας

Μία συνέχεια θέλει να βρει η Haas την επόμενη σεζόν και το επιβεβαίωσε αυτό, ανακοινώνοντας την ταυτόχρονη ανανέωση των Kevin Magnussen και Nico Hulkenberg για το 2024.

Kevin Magnussen - Nico Hulkenberg 

Ο Γερμανός είναι εντυπωσιακός στην επιστροφή του στη Formula 1, έχει μπει στο Q3 έξι φορες σε 12 αγώνες, ενώ έχει πετύχει και το καλύτερο αποτέλεσμα της ομάδας, την 7η θέση στο Grand Prix Αυστραλίας.

Ο Δανός από την άλλη, έχει σκοράρει δις βαθμούς το 2023, με τους τερματισμούς στη 10η θέση στη Σαουδική Αραβία και το Μαϊάμι.

Οι δύο οδηγοί αποτελούν ίσως το πιο πολύπειρο δίδυμο στο grid, καθώς μετρούν 346 εκκινήσεις σε Grand Prix στην καριέρα τους. Σε αυτήν την εμπειρία θέλει να «χτίσει» η Haas, ώστε να ανέβει η ομάδα στο επόμενο επίπεδο. Η αμερικανική ομάδα είναι αυτή τη στιγμή 8η στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, στην ίδια θέση δηλαδή που τερμάτισε το 2022.

«Είναι ασφαλές να πούμε πως έχουμε ένα πολύ δυνατό δίδυμο οδηγών αυτή τη σεζόν στη Formula 1 και στην πραγματικότητα δεν υπήρχε κανένας λόγος να το αλλάξουμε αυτό, καθώς προχωράμε» δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Guenther Steiner.