Mike Krack: «Χρειάζεται να κλείσουμε ξανά τη διαφορά»

×

Μαρία Ανδρεάδη

Η Aston Martin μπορεί να ξεκίνησε δυναμικά τη φετινή σεζόν, με τον Fernando Alonso να ανεβαίνει στο βάθρο 6 φορές, όμως οι αναβαθμίσεις της Mercedes φάνηκαν ανώτερες. Η γερμανική ομάδα κατάφερε να προσπεράσει τη βρετανική για τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, ανοίγοντας ήδη διαφορά 51 βαθμών.

Mike Krack

Για αυτό, ο αρχηγός της Aston Martin, Mike Krack, επιμένει σε μία άμεση επάνοδο. «Τα μονοθέσια είναι περίπλοκα,» είπε. «Πρέπει να τα βελτιώνεις, να προσπαθείς να φέρνεις αναβαθμίσεις και μερικές φορές δημιουργείς παρενέργειες.»

«Την ίδια ώρα, είχαμε μερικούς από τους ανταγωνιστές μας να κάνουν τεράστια πρόοδο κι αυτό οδήγησε σε πτώση στην κατάταξη,» συνέχισε. «Από πλευράς μας, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε περαιτέρω το μονοθέσιο. Κάποια πράγματα είναι προγραμματισμένα για το Ζάντφορτ, και χρειάζεται να κλείσουμε ξανά τη διαφορά.»

«Οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Έχουμε δει πόσο έχουμε χάσει και νομίζω ότι το σημαντικότερο είναι να επανέλθουμε και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε λίγο περισσότερο,» ολοκλήρωσε.