Lando Norris: Πιο αισιόδοξος από ποτέ για τις αναβαθμίσεις της McLaren

×

Μαρία Ανδρεάδη

Μπορεί η McLaren να αντιμετώπισε ένα δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν, όμως έδειξε μεγάλη βελτίωση λίγους αγώνες πριν την έναρξη του καλοκαιρινού διαλείμματος. Ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων βοήθησε τη βρετανική ομάδα να ανέβει στο βάθρο δύο φορές, με τον Lando Norris να πανηγυρίζει στην Αυστρία και την Αγγλία.

Lando Norris

Για αυτό, ο Βρετανός οδηγός δηλώνει πλέον αισιόδοξος για το υπόλοιπο μισό της σεζόν. «Αισθάνομαι ότι βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση ως προς την κατανόηση, τους ανθρώπους μας και τα πεδία όπου πρέπει να εστιάσουμε,» εξήγησε.

«Η αναβάθμιση που φέραμε στην Αυστρία είναι η μεγαλύτερη που έχει φέρει ως ομάδα η McLaren τα τελευταία πέντε χρόνια,» τόνισε. «Ως προς το μονοθέσιο και τις βελτιώσεις του, είναι η μεγαλύτερη βελτίωση που είχαμε στα πέντε χρόνια που βρίσκομαι στη McLaren, κι αυτό είναι γεγονός.»

«Οπότε είναι η πρώτη φορά που μπορέσαμε να φέρουμε μία αναβάθμιση που μας οδήγησε στο να κάνουμε ένα τόσο μεγάλο βήμα μπροστά. Έχω περισσότερη ελπίδα από όση είχα τα τελευταία χρόνια,» συμπλήρωσε.