Yuki Tsunoda: Παραδέχεται ότι πιέζεται από τον Daniel Ricciardo

×

Μαρία Ανδρεάδη

Η επιστροφή του Daniel Ricciardo στη Formula 1 ήταν αποτέλεσμα της «απόλυσης» του Nyck de Vries από την AlphaTauri. Στο Grand Prix της Ουγγαρίας, ο Αυστραλός έδειξε μία καλύτερη συνολικά επίδοση από τον teammate του, Yuki Tsunoda, όμως στο βελγικό τριήμερο, ο Ιάπωνας φάνηκε να έχει το πάνω χέρι.

Yuki Tsunoda

Γι αυτό, ο Tsunoda παραδέχεται ότι αποτελεί μία «πρόκληση» ο ανταγωνισμός με τον teammate του, όμως του δίνεται ταυτόχρονα η ευκαιρία να μάθει πολλά πράγματα. «Είναι μία πρόκληση, αλλά ξέρω ότι η τρέχουσα κατάσταση είναι παράλληλα καινούρια για εμένα,» είπε.

«Μαθαίνω πολλά, ειδικά όταν αντιμετωπίζω έναν έμπειρο οδηγό,» συμπλήρωσε. «Και όχι μόνο είναι ένας έμπειρος οδηγός, αλλά είναι κορυφαίος και ξέρουμε ότι είναι γρήγορος. Ξέρω ήδη ότι είναι γρήγορος, αλλά και ο τρόπος που συμπεριφέρεται με την ομάδα είναι αντίθετος από τον δικό μου, οπότε έχω πολλά να μάθω από εκείνον.»

«Αυτό με πιέζει λίγο και ίσως με έκανε να βιάζομαι, κάνοντας μερικά λάθη στους τελευταίους αγώνες,» εξήγησε ο Ιάπωνας. «Τα πήγα καλά στον τελευταίο αγώνα. Δεν ήταν εύκολο, αλλά είμαι χαρούμενος και αισθάνομαι έτοιμος για να παλέψω μαζί του στο δεύτερο μέρος της σεζόν.»