Sergio Perez: Επαινεί τον Max Verstappen για την «εκπληκτική» του φετινή σεζόν

×

Μαρία Ανδρεάδη

Φτάνοντας στο καλοκαιρινό διάλειμμα, ο Max Verstappen έχει δικαίως αποδείξει ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος φέτος. Με 314 βαθμούς στην κατοχή του μέχρι στιγμής και διαφορά 125 βαθμών από τον δεύτερο Sergio Perez, ο Μεξικανός παραδέχεται την ανωτερότητα του teammate του.

Sergio Perez

«Δεν μπορείς να στερήσεις τίποτα από τον Max, σίγουρα,» τόνισε ο Perez μετά τον αγώνα στο Βέλγιο. «Είχε έναν εκπληκτικό αγώνα και έχει μία εκπληκτική σεζόν. Η μεταξύ μας διαφορά φάνηκε μεγαλύτερη σήμερα, επειδή έπρεπε να βεβαιωθούμε ότι θα τερματίσουμε μόλις οριστικοποιήθηκε το αποτέλεσμα.»


«Αλλά σίγουρα έχει κάνει εκπληκτική δουλειά, είναι πολύ ταλαντούχος,» συνέχισε. «Βοηθά την ομάδα να μεγιστοποιήσει το αποτέλεσμα, κάθε τριήμερο, το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό.»

Πάντως, ο Μεξικανός ήταν ικανοποιημένος με την απόδοσή του, ύστερα από μερικούς δύσκολους αγώνες για τον ίδιο. «Το διπλό βάθρο είναι πολύ καλό,» συμπλήρωσε. «Νομίζω πως σήμερα καταφέραμε να μαζέψουμε μερικούς καλούς βαθμούς. Ανυπομονώ πολύ για το δεύτερο μέρος της σεζόν κι ανυπομονώ για το μικρό διάλειμμα.»