Ο George Russell θεωρεί πλέον ότι η McLaren είναι η βασική αντίπαλος

×

Μαρία Ανδρεάδη

Η αναβαθμισμένη McLaren προκαλεί… αναταράξεις στο grid, ύστερα από δύο βάθρα σε δύο αγώνες. Την ώρα που η Aston Martin δείχνει να χάνει σημαντικό έδαφος, η Mercedes που πασχίζει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, εντοπίζει έναν ανερχόμενο αντίπαλο στο πρόσωπο της McLaren.


George Russell

Ο George Russell είχε ένα περίπλοκο τριήμερο στην πίστα της Ουγγαρίας, εκκινώντας 18ος και τερματίζοντας 6ος, ενώ οι δύο McLaren έκαναν το 3-4 στις κατατακτήριες δοκιμές και τερμάτισαν στη 2η και 5η θέση. «Είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι είναι οι πραγματικοί ανταγωνιστές για τη δεύτερη ταχύτερη ομάδα,» είπε ο Russell για τη βρετανική ομάδα.

«Είναι πολύ περίεργο το πώς η Aston Martin ήταν καθαρά η δεύτερη καλύτερη στην αρχή της χρονιάς και δε φαίνονται τόσο ανταγωνιστικοί τώρα,» συνέχισε. «Η Ferrari δεν έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο και η McLaren έχει κάνει ένα τεράστιο άλμα. Οπότε αν δεν υπήρχε η McLaren, θα ήμασταν πάρα πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδό μας.»

Ωστόσο, ο Βρετανός εμπιστεύεται τη Mercedes. «Πιστεύω στην ομάδα μου,» τόνισε. «Νομίζω ότι μας δίνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία ότι μπορούμε να φτάσουμε τη Red Bull.»