Η αναζήτηση του Sergio Perez για «συνέπεια»

×

Μαρία Ανδρεάδη

Ύστερα από μερικά δύσκολα αγωνιστικά τριήμερα, ο Sergio Perez κατάφερε να επιστρέψει στο βάθρο. Μπορεί οι κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Ουγγαρίας να μην ήταν οι καλύτερες για τον Μεξικανό, καθώς εκκίνησε από την 9η θέση, όμως κατάφερε να αναρριχηθεί μέχρι την 3η.


Sergio Perez

«Ήταν ένας ζόρικος αγώνας,» παραδέχθηκε ο Perez. «Είχε πολλή ζέστη και ήταν σωματικά απαιτητικός ο αγώνας. Είναι προφανώς ένα καλό αποτέλεσμα.»

Ωστόσο, τόνισε ότι χρειάζεται να είναι συνεπής στο εξής. «Τώρα χρειάζεται να βρω αυτήν τη συνέπεια και να βεβαιωθώ ότι αποδίδουμε σε εκείνο το επίπεδο, αλλά ήταν μία πολύ καλή μέρα για το πρωτάθλημα.»

Με τη νίκη του Max Verstappen στο Hungaroring, η Red Bull Racing έσπασε το μέχρι πρότινος ρεκόρ της McLaren και διασφάλισε 12 συνεχόμενες νίκες. «Είναι σπουδαίο να είμαι μέρος αυτού,» τόνισε ο Perez. «Τώρα ανυπομονώ πολύ για το Βέλγιο.»

Ο Μεξικανός σαφώς βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών, αλλά πλέον μπορεί να πάρει μία «ανάσα» 32 βαθμών από τον Fernando Alonso που βρίσκεται πίσω του.