Ο Lando Norris δηλώνει χαρούμενος με την πρόοδο της McLaren

×

Μαρία Ανδρεάδη

Η McLaren αποδεικνύει ότι οι αναβαθμίσεις της αποδίδουν. Και με το παραπάνω. Ο Lando Norris έχει ανέβει δύο συνεχόμενες φορές στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, παρά την πίεση που δεχόταν από τα μονοθέσια πίσω του.

Lando Norris

Στο Grand Prix της Ουγγαρίας, παρά τη σύγχυση στην εκκίνηση, με τον Lewis Hamilton να χάνει την πρώτη θέση και τον Oscar Piastri να ανεβαίνει προς ώρας στη δεύτερη, ο Norris κατάφερε να περάσει τον teammate του με τη βοήθεια της στρατηγικής. Στους τελευταίους γύρους, μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά του έναντι του Sergio Perez και να διασφαλίσει τη δεύτερη θέση.

«Ζόρικος αγώνας,» παραδέχτηκε ο Βρετανός. «Δεν ήταν  εύκολος, ειδικά με τον Checo [Perez] που πλησίαζε στο τέλος. Αλλά δεν είχε αρκετό ρυθμό για να με προφτάσει, οπότε είμαι χαρούμενος.»

«Έπρεπε να παλέψω λίγο στην αρχή, τα θαλάσσωσα λίγο στην πρώτη στροφή,» εξήγησε. «Αλλά ήταν ένα ακόμη βάθρο για εμάς, και για τη McLaren, το οποίο είναι εκπληκτικό.»

Σαφώς εξύμνησε την ομάδα του για την πρόοδο που έχει σημειώσει. «Αυτήν τη στιγμή είμαστε πολύ χαρούμενοι με την πρόοδό μας. Πριν 4-5 αγώνες, δυσκολευόμασταν να βγούμε από το Q1 και τώρα μαχόμαστε για pole positions και βάθρα,» συμπλήρωσε.