Hamilton: «Έτσι λειτουργεί η Red Bull…»

×

Γιώργος Ανανίδας

Καυστικός και ταυτόχρονα ειλικρινής εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Lewis Hamilton, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την πρόωρη εκδίωξη του Nyck de Vries από την Alpha Tauri.

 GP ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ

Ο Ολλανδός απομακρύνθηκε την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από απόφαση του συμβούλου της Red Bull, Helmut Marko, λόγω του απογοητευτικού πρώτου μισού της σεζόν 2023. Ο «κομμένος» de Vries αντικαταστάθηκε άμεσα από τον Daniel Ricciardo ο οποίος θα επιστρέψει επίσημα στο grid αυτό το τριήμερο στην Ουγγαρία.

Ο Hamilton, ο οποίος έχει δουλέψει με τον Ολλανδό οδηγό, όταν αυτός ήταν αναπληρωτής στη Mercedes το 2021 και το 2022, θεωρεί πως η εκδίωξη του de Vries πριν τη θερινή διακοπή, ήταν πολύ πρόωρη.

«Ναι, τον έδιωξαν νωρίς. Αλλά έτσι κάνει η Red Bull. Μπορείς να πεις πως έτσι λειτουργεί. Εξεπλάγην που είδα αυτή την απόφαση για τον καημένο τον Nyck. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος νεαρός και πολύ ωραίος τύπος. Πιστεύω πως το μέλλον του παραμένει λαμπρό και θα του παρουσιαστούν εξαιρετικές επιλογές στο μέλλον» δήλωσε ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής.